KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ.

 undefined
Μπορεί η ληξιαρχική πράξη γέννησής της όταν ήρθε στον κόσμο να ανέφερε ως φύλο του νεογέννητου τη λέξη ‘θήλυ’, όμως ύστερα από δική της -και μόνο- απόφαση, ένιωσε την ανάγκη να γίνει άνδρας. Όχι μόνο υποβλήθηκε σε χειρουργείο αλλαγής φύλου και ‘διόρθωσε’ στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας το ‘θήλυ’ σε ‘άρρεν’, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ζει εδώ και χρόνια με την αγαπημένη της! Δεν μιλάμε βέβαια για σενάριο κάποιου κοινωνικού δράματος στην τηλεόραση που βρισκόταν μέχρι πρότινος στο μυαλό κάποιου εκκεντρικού σεναριογράφου αλλά για πραγματική ιστορία που σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες σύντομα θα έχει και… happy end αφού θέλουν ακόμα και να γίνουν γονείς.
Το κορίτσι που ήθελε να γίνει… άντρας!
Η - ΑΛΕΞΙΑ – γεννήθηκε πριν από περίπου 25 χρόνια στη Λευκωσία και από νωρίς άρχισε να δείχνει τη διαφορετικότητά της σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. Όταν για παράδειγμα, οι συμμαθήτριές της έπαιζαν με κούκλες και έψαχναν στην τάξη το βασιλόπουλό τους, εκείνη με μια μπάλα στο χέρι έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί με τα άλλα αγόρια της γειτονιάς. Της άρεσαν περισσότερο τα ανδρικά παιχνίδια ή σπορ παρά τα γυναικεία. Όχι πως αυτό ήταν μεμπτό ή ένοχο για τους γύρω της, διαφορετικά δεν θα υπήρχε και ο όρος ‘αγοροκόριτσο’ που χρησιμοποιούν όσες σε νεαρή ηλικία είναι πιο δραστήριες και δεν είναι τόσο ‘εύθραυστες’ όπως τα περισσότερα κοριτσάκια. Τα πρώτα χρόνια της εφηβείας της πάντως, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας τα πέρασε πολύ δύσκολα, καθώς όπως παραδέχεται και η ίδια συχνά σε δικούς της ανθρώπους, έπρεπε να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά ήταν και σ’ αυτό που οι γύρω της ήθελαν να βλέπουν. Πάλεψε, πέρασε από πολλές ψυχικές διακυμάνσεις για να φτάσει τελικά να αποδεχτεί τη φύση της και να αποφασίσει πως ήθελε να είναι άντρας!
Πώς άλλαξε τη ζωή της η μεγάλη απόφαση
Το 1996, αφού κατάφερε να πείσει τους δικούς της ανθρώπους για την απόφασή της αυτή, η Α. πήρε το πρώτο αεροπλάνο με προορισμό τη Μεγάλη Βρετανία και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία πήγε καλά και ουσιαστικά χάριζε στην Α. την πραγματική ερωτική της ταυτότητα. Τόσα χρόνια «φυλακισμένη» σε ένα γυναικείο σώμα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για εκείνη. Η επέμβαση πέτυχε και η Α. επέστρεψε πίσω στην Κύπρο έτσι όπως ακριβώς το φανταζόταν. Λίγο καιρό αργότερα αφού πέρασε το μετεγχειρητικό στάδιο, επισκέφτηκε το Ληξιαρχείο και με τα απαιτούμενα χαρτιά των ιατρών που είχε, κατάφερε να μετατρέψει την ταυτότητά της από «Θήλυ» σε «Άρρεν». Πλέον ο ΑΛΕΞΗΣ ζει στην Λευκωσία και ζει ανάμεσά μας, έχοντας καταφέρει να πείσει και τους γύρω του για την πραγματική σεξουαλική του ταυτότητα. Ήταν άλλωστε επιλογή του. Κι εκεί που προσπαθούσε να συνηθίσει στην ιδέα της νέας του ζωής, ήρθε και ένας έρωτας για να του αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στην καθημερινότητά του. Εδώ και δύο χρόνια, σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες , ο Α. είναι full in love με την αγαπημένη του, επίσης κάτοικο Λευκωσίας της οποίας μάλιστα το σπίτι βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακριά από το δικό του. Το ζευγάρι αυτό λοιπόν ζει τον απόλυτο έρωτα και όπως λένε οι ίδιοι, κάποια στιγμή θέλουν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας – στην Ολλανδία – αλλά και μέσω εξωσωματικής να καταφέρουν να γίνουν γονείς.
Δεκατρείς αλλαγές φύλου στο ληξιαρχείο
Μπορεί η Κύπρος γεωγραφικά να καταλαμβάνει μικρή… επιφάνεια, όμως σύμφωνα με μεγάλη έρευνα μέχρι στιγμής δεκατρία άτομα έχουν περάσει την πόρτα του ληξιαρχείου, ζητώντας ύστερα από χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, αλλαγή του φύλου της γέννησής τους. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, από το 1983 μέχρι το 2002 έγιναν δέκα αιτήσεις από «άρρεν» έγιναν «θήλυ» Από το 2002 έως και πριν από λίγους μήνες άλλες τρεις αιτήσεις κατάφεραν να γίνουν δεκτές στο ληξιαρχείο. Οι δύο από «άρρεν» έγιναν «θήλυ» και η 3η από «θήλυ» ύστερα από χειρουργική επέμβαση έγινε άνδρας. Για να καταφέρει κάποιος να αλλάξει την ταυτότητά του, πρέπει να κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου, να επισκεφτεί αργότερα νοσοκομείο της Κύπρου και με βεβαίωση γιατρού να ετοιμάσει όλα τα χαρτιά που χρειάζονται για να καταθέσει στο ληξιαρχείο την αίτησή του για αλλαγή φύλου. Από τις δεκατρείς αλλαγές φύλου που έγιναν στην Κύπρο, υπάρχει και η υπόθεση ενός Τουρκοκύπριου ο οποίος έκανε αλλαγή φύλου στα σαρανταπέντε του χρόνια.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών