KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΟΥΖ.

Η απατημένη σύζυγος, ο γυναικάς σύζυγος, η κερατωμένη ερωμένη και η φίλη της!
Αυτό είναι σε μια γραμμή το στόρι που συγκλονίζει γνωστή περιοχή της ανατολικης αττικης  κι έχει γίνει αντικείμενο πολλών σχολίων, με πρωταγωνιστές ένα παράξενο κουαρτέτο.
Από τη μια το παντρεμένο ζευγάρι, που οδεύει τώρα ολοταχώς για διαζύγιο, και από την άλλη οι φίλες και ερωμένες, με τη μια να «καρφώνει» την άλλη στην απατημένη σύζυγο και να γίνεται το «έλα να δεις».
Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγος τα έφτιαξε με μια φίλη της γυναίκας του, που μπαινόβγαινε στο σπίτι. Το παράνομο ζευγάρι απολάμβανε τον έρωτά του, χωρίς η σύζυγος να υποψιάζεται το παραμικρό.
Όμως, όπως φάνηκε στην πορεία, ο σύζυγος είτε βαρέθηκε τη φίλη της γυναίκας του και ερωμένη του είτε ήθελε να κάνει μια ακόμη σχέση για μια πιο έντονη ερωτική ζωή. Έτσι, όταν του δόθηκε η ευκαιρία, και αφού βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση, προχώρησε σε ερωτική σχέση και με μια φίλη της ερωμένης του! Με τη φίλη της φίλης της γυναίκας του δηλαδή, έχοντας ταυτόχρονα και τις δύο ερωμένες.
Όμως, όπως λέει κι ο λαός, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα. Τούτη τη φορά η νέα παράνομη σχέση του «γυναικά» συζύγου δεν έμεινε στα κρυφά. Αποκαλύφθηκε, ή -για την ακρίβεια- την «ξεσκέπασε» η απατημένη ερωμένη, η οποία «τα πήρε στο κρανίο» και για να τον εκδικηθεί πήγε και τα είπε όλα στη γυναίκα του!
Της αποκάλυψε την παράνομη σχέση τους και τι έγινε στη συνέχεια, με τον σύζυγό και παράνομο εραστή της να απατά και τις δύο με την φίλη της, τη (δεύτερη) «πέτρα του σκανδάλου».


Διαζύγιο, μετά τον «πόλεμο των Ρόουζ»

Το τι ακολούθησε στο σπίτι του παντρεμένου ζευγαριού, μετά τις αποκαλύψεις της απατημένης ερωμένης στην απατημένη σύζυγο, δεν περιγράφεται.
Όπως λέγεται χαρακτηριστικά, διαδραματίστηκαν σκηνές που παρέπεμπαν στην ταινία «ο πόλεμος των Ρόουζ» με άγριους καβγάδες και έπιπλα και γυαλικά να εκσφενδονίζονται από τη μια πλευρά στην άλλη.
Η συνέχεια τώρα αναμένεται να γραφεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς το ζευγάρι έχει πάρει το δρόμο του διαζυγίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών