KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.



Αυξάνεται από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/11) , η χρέωση διέλευσης από τα διόδια του αυτοκινητοδρόμου "Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας" ενώ παράλληλα τίθεται σε λειτουργία ένας νέος σταθμός στην Ασέα, μεταξύ των κόμβων Τρίπολη-Νότια (11) και Αθήναιο (12).

Η αύξηση είναι Ο,04 ευρώ/χλμ. (σε τιμές 2003, χωρίς ΦΠΑ).

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Κοινοπραξία "Μορέας":

Τα δίκυκλα και τρίκυκλα θα πληρώνουν 1,60 ευρώ στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 1,50 ευρώ στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 1,20 ευρώ στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τα οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. θα πληρώνουν 2,30 ευρώ στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 2,20 ευρώ στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 1,80 ευρώ στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. θα πληρώνουν 5,90 ευρώ στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 5,60 ευρώ στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 4,50 ευρώ στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τέλος, τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. θα πληρώνουν 8,20 € στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 7,80€ στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 6,30 € στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών e-PASS.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών