KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΣΚΗΝΕΣ.




undefinedΈνα video χωρίς ήχο που δείχνει την Τζούλια Αλεξανδράτου και πάλι σε καυτές προσωπικές στιγμές έκανε για δεύτερη φορά το πανελλήνιο να αναστενάξει μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα ημερών Το video έχει πολύ κακό φωτισμό όμως εύκολα κάποιος μπορεί να διακρίνει πως η σεξοβόμβα Τζούλια με άγνωστο και πάλι παρτενέρ είναι η πρωταγωνίστρια. Ήδη τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας χαμός στο διαδίκτυο με χιλιάδες θαυμαστές τις Τζούλιας που ψάχνουν απεγνωσμένα να το βρουν. Το άκρως ερασιτεχνικό βίντεο είναι σχεδόν βέβαιο πως γυρίστηκε πριν η Τζούλια «μεγαλώσει» το στήθος της.
Σήμερα στις 18:15 η Τζούλια φυγαδεύτηκε από το ξενοδοχείο Les Lazaristes όπου διαμένει στην Θεσσαλονίκη φεύγοντας από το γκαράζ καθώς τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι την περίμεναν για μία δήλωση. Οι συνεργάτες της πάντως δεν αρνήθηκαν πως στο καινούριο ροζ βίντεο πρωταγωνιστεί η ξανθιά tv persona.
undefined

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών