KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΑ....ΚΑΙ ΤΙ ΚΙΝΕΖΑ!!

Μία γυναίκα 36 ετών καταδικάστηκε σε ένα χρόνο καταναγκαστικών έργων, στην Κίνα, επειδή έστειλε ένα μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter με το οποίο σχολίαζε τους Κινέζους που διαδήλωναν κατά των Ιαπώνων, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Αμνηστία.

Κινέζικο δικαστήριο καταδίκασε τη Δευτέρα την Τσενγκ Ζιανπίνγκ για "διατάραξη της κοινωνικής τάξης" επειδή έγραψε το σχόλιο "οργισμένοι νέοι, ορμήστε!" απαντώντας σε ένα μήνυμα μέσω Twitter που έστειλε ο αρραβωνιαστικός της, ανακοίνωσε η Διεθνής Αμνηστία στον ιστότοπό της. Το μήνυμα αφορούσε τις διαδηλώσεις Κινέζων οι οποίοι κατέστρεφαν ιαπωνικά προϊόντα για να διαμαρτυρηθούν για ένα επεισόδιο που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο, όταν το Τόκιο είχε συλλάβει τον Κινέζο καπετάνιο ενός ψαροκάικου κοντά σε νησιά του αρχιπελάγους που διεκδικούν και οι δύο χώρες.

Η κινεζική οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιβεβαίωσε σήμερα ότι η Ζιανπίνγκ, το όνομα της οποίας στο Twitter είναι "wangyi09", καταδικάστηκε στην επαρχία Χενάν.

"Η καταδίκη ενός ανθρώπου σε ένα χρόνο καταναγκαστικής εργασίας επειδή απλώς επανέλαβε τα προφανώς σατιρικά σχόλια ενός άλλου ανθρώπου, δείχνει το μέγεθος της λογοκρισίας της έκφρασης στην Κίνα", σχολίασε ο Σαμ Ζαρίφι, διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ασία και τον Ειρηνικό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών