KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΜΑΥΡΙΔΗ.

mauridi430336Eίναι επαγγελματίας μοντέλο κάνει συχνά φωτογραφήσεις και παίρνει μέρος σε διαφόρους καταλόγους ρούχων ενώ όταν δεν φλερτάρει με το φακό, ασχολείται με την κομμωτική και το μακιγιάζ για να βγάλει τα προς το ζην. Το φλερτ για τη Νάντια είναι τρόπος ζωής, ένα μέσο για να περνά ευχάριστα το χρόνο της και να νιώθει πάντα γοητευτική. Οπως εξομολογείται: «Μου αρέσει πολύ το φλερτ, αλλά υποκύπτω μόνο όταν δεν έχω κάποια σχέση. Παρόλα αυτά, δεν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα με τους άντρες». Συχνά αρέσκεται και στο διαδικτυακό φλερτ, αφού στο facebook έχει πολλούς φίλους που της κάνουν διάφορα κολακευτικά σχόλια και τα... λογοπαίγνια έχουν την τιμητική τους.

Και ξανθιά και γαλανομάτα
Θεωρεί τον εαυτό της το απόλυτα sexy θηλυκό και μας αφοπλίζει λέγοντας: «Είμαι μια πολύ όμορφη ξανθιά γαλανομάτα. Οι γονείς μου έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά». Μένει μόνη της στον Αλιμο, αλλά κάθε άλλο παρά μοναξιά νιώθει, αφού παραδέχεται: «Εχω πολλούς φίλους άντρες, αλλά δεν μπορώ να τους δω ερωτικά, το ίδιο και εκείνοι. Η φιλία είναι ιερό πράγμα και έτσι πρέπει να μείνει». Χαρακτηρίζει «κομπλεξικούς» όσους άντρες δεν σέβονται τη σύντροφό τους και την προσβάλλουν συνεχώς, ενώ για να μείνει σε μια σχέση για αρκετό καιρό: «Θέλω ο άντρας που θα με έχει δίπλα του να με κάνει να νιώθω βασίλισσα». Πρωταρχικό ρόλο για το 24χρονο sexy μοντέλο έχει: «Ο σύντροφός μου πρέπει να έχει καλή καρδιά, να με φροντίζει και να με προσέχει. Δεν με νοιάζει η εξωτερική ομορφιά όπως, επίσης, δεν μου αρέσουν και οι σχέσεις της μιας βραδιάς. Προτιμώ τις σταθερές σχέσεις που σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά». Αγαπημένη της συνήθεια τα ταξίδια, καθώς έχει επισκεφθεί πολλές χώρες του εξωτερικού, ενώ τον ελεύθερο χρόνο της δεν διασκεδάζει σε clubs και νυχτερινά μαγαζιά όπως όλες οι κοπέλες της ηλικίας της, αλλά προτιμά να πηγαίνει θέατρο, όπερα και να ακούει κλασική μουσική. Στην ερώτησή μας, εάν θα άλλαζε κάτι πάνω της, απαντά αφοπλιστικά: «Τίποτα απολύτως», ενώ τα πιο δυνατά σημεία του σώματός της θεωρεί πως είναι τα μάτια της και τα οπίσθιά της. Το επαγγελματικό της μέλλον δεν την ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού τα αφήνει όλα στην τύχη και προτιμά να ζει έντονα το σήμερα. Ξέρει πολύ καλά ότι το ξανθό «πουλάει» ακόμη. ?

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών