KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ.


undefined

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;; Φράση που ομολογουμένως κολλάει γάντι σε έναν άντρα από το Κατάρ που θέλοντας να κάνει πλάκα στη γυναίκα του, κατέληξε να χωρίσει πριν καν να το καταλάβει..

Ο Νταρούλ Ουλούμ Ντεομπαντί είπε μέσω Skype στην γυναίκα του "talak, talak, talak", που σημαίνει "σε χωρίζω" θέλοντας να της κάνει πλάκα. Έλα, όμως, που ο μουσουλμανικός νόμος ορίζει πως έτσι βγαίνουν τα διαζύγια!

Η γυναίκα έμεινε αφώνου και αλάλου γωνία και δεν μπορεί να κάνει και τίποτα καθώς ο νόμος είναι αυστηρός και τώρα ο Νταρούλ θα πρέπει να μείνει μακριά της. Αντιθέτως, εκείνη είναι πλέον ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει με άλλο άνδρα τον οποίο μπορεί μέχρι και να τον παντρευτεί, αφού φυσικά περάσουν τρεις μήνες.

Όσο για τον άτυχο σύζυγο Νταρούλ, θα πρέπει αν την θέλει πίσω και εκείνη παντρευτεί άλλον άντρα, να περιμένει πότε ο δεύτερος σύζυγος θα της πει "talak, talak, talak"! Με λίγα λόγια φέξε μου και γλίστρησα!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών