KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΖΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΝΤΙΚΩΝ.


Ζούσε από την διακίνηση χασίς και κοκαΐνηςΕπί μέρες βρισκόταν στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 53χρονος κάτοικος Κέρκυρας, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε όλων των ειδών τα ναρκωτικά στους χρήστες του νησιού κι ότι τα χρήματα που εισέπραττες ήταν και το μοναδικό του… εισόδημα!
Όταν οι αστυνομικοί έκριναν κατάλληλη την στιγμή, έκαναν έφοδο με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στο σπίτι του 53χρονου στην Κέρκυρα και τον συνέλαβαν χωρίς να προβάλλει αντίσταση. Ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Δίωξης βρήκαν τέσσερα κιλά και 535 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αλλά και δύο χασισόδεντρα τα οποία είχε φυτέψει σε ακάλυπτο χώρο του σπιτιού. Κρυμμένα σε άλλα σημεία βρήκαν και 6,5 γραμμάρια κοκαΐνης με δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, γεγονός που επαληθεύει την πληροφορία ότι πωλούσε όλα τα είδη ναρκωτικών! Στην κατοχή τους κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 2.470 ευρώ, που φαίνεται ότι προερχόταν από την διακίνηση των ουσιών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών