KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ.


All aboard για τον ΤιτανικόΓια σχεδόν έναν αιώνα έμειναν ξεχασμένα στον βυθό του Ατλαντικού. Προσωπικά αντικείμενα που δίνουν μια εικόνα από τη ζωή των επιβατών, άλλοι από τους οποίους ξεκίνησαν για να απολαύσουν ένα ταξίδι με το πιο πολυτελές πλοίο της εποχής και άλλοι με όνειρα για μια νέα ζωή. Ομως, απόλαυση και όνειρα βούλιαξαν διά παντός. Ηταν η νύχτα που ο «Τιτανικός» έπεσε πάνω στο παγόβουνο...

Περισσότερα από τριακόσια εντυπωσιακά αντικείμενα ανασύρθηκαν από το ναυάγιο του πλοίου και μετά τη συντήρησή τους εκτίθενται στο Λονδίνο, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, που δίνει την εντύπωση στους επισκέπτες ότι βρίσκονται στο πλοίο που δεν πρόλαβε να τελειώσει το παρθενικό του ταξίδι. Με την άφιξή του στην έκθεση, ο επισκέπτης παίρνει στα χέρια του μια κάρτα επιβίβασης, ακριβές αντίγραφο με εκείνη του «Τιτανικού». Και επειδή εκείνος θα τελειώσει το ταξίδι στο όνειρο, μπορεί να κρατήσει την κάρτα ως ανάμνηση.

Η έκθεση, εκτός από προσωπικά αντικείμενα, φωτογραφίες επιβατών, καρτ ποστάλ, το λογότυπο της ναυτιλιακής εταιρείας, κομμάτια από πορσελάνινα σερβίτσια φαγητού, μαχαιροπίρουνα και μια κρυστάλλινη καράφα, επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη για τους επισκέπτες. Υπάρχουν αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες και επιπλωμένες όπως μια καμπίνα της τρίτης θέσης και μια της πρώτης, που περιλαμβάνει σαλόνι. Εχουν επίσης αναπλαστεί το λεβητοστάσιο, ένα αμπάρι για τα φορτία, αλλά και το παγόβουνο που σε βάζει για τα καλά σε περιβάλλον πλοίου.

Επίσης υπάρχουν δεκατέσσερα πολύτιμα κομμάτια που δεν έχουν εκτεθεί ποτέ. Ανάμεσά τους είναι μια χειρόγραφη παρτιτούρα και ένα βιβλίο ασκήσεων που ανήκε σε έναν από τους επιβάτες. Το πιο συγκινητικό έκθεμα όμως είναι η καμπάνα του «Τιτανικού», η οποία χτύπησε πολλές φορές προτού το σκάφος συγκρουστεί με το παγόβουνο. Τέλος, υπάρχει ένα μπουκάλι σαμπάνια, το μοναδικό από τα εκατοντάδες που μετέφερε το πλοίο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών