KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ.




Τ
                                                     Τον μπελά της βρήκε μια Γυναικα που προθυμοποιήθηκε να εξυπηρετήσει έναν άνδρα που της ζήτησε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της σε κοντινή απόσταση στην αθηνα. Δεν την παρενόχλησε σεξουαλικά, αλλά δεν ξεκόλλαγε με τίποτα από το αυτοκίνητο!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας της σήκωσε τα χέρια σα να έκανε ωτοστόπ. «Μπορείτε να με πάτε στο κέντρο της αθηνας;», της είπε και η γυναίκα από... ντροπή, αφού τον είδε να είναι σε ταλαιπωρημένη κατάσταση, απάντησε ότι δεν πήγαινε στο κέντρο, αλλά θα μπορούσε να τον «πετάξει» σε μια μικρή απόσταση.
Ο άνδρας μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισε να της λέει την ιστορία της ζωής του. Από τα χρόνια που έκανε στο στρατό μέχρι και τι τραβάει τώρα για να τα βγάλει οικονομικά πέρα, ακόμη με τα ψώνια που κάνει στο σούπερ μάρκετ!
Στην αρχή η γυναίκα δεν έδωσε σημασία στη φλυαρία του, αλλά ο τύπος άρχισε να το τραβάει. Κάποια στιγμή, η γυναίκα σταμάτησε και του είπε: «Εδώ μπορείτε να κατεβείτε».
Τι ήταν να το πει; Ο άνδρας άρχισε να την παρακαλάει: «Σας παρακαλώ, πηγαίνετε με λίγο παραπέρα». Τι να κάνει και η γυναίκα, κατάλαβε ότι είχε μπλέξει και κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία τον πήγε με το αυτοκίνητό της κάποια επιπλέον απόσταση.
Όμως, και όταν ξανασταμάτησε ο τύπος άρχισε πάλι τα παρακαλετά να μην τον αφήσει. Αλλά αυτή τη φορά, η γυναίκα ήταν ανένδοτη: «Δεν μπορώ να σας πάω παραπέρα, γιατί περιμένω την κόρη μου».

Ήθελε να της πουλήσει
και βιβλία!

Όταν άκουσε τη γυναίκα να του λέει ότι περιμένει την κόρη της, ο τύπος άλλαξε τροπάρι. «Πουλάω βιβλία! Η κόρη σας διαβάζει; Να σας δώσω μερικά να δείτε».
Η γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει τον μπελά που την είχε βρει, μόνο και μόνο επειδή δέχθηκε να εξυπηρετήσει με το αυτοκίνητό της έναν άνθρωπο.
Με τα πολλά, κάποια στιγμή ο τύπος... βγήκε έξω κι έφυγε, ενώ η γυναίκα ορκίζεται ότι δεν θα ξαναβάλει στο αυτοκίνητό της άγνωστο, σκεπτόμενη εκ των υστέρων και τα χειρότερα που θα μπορούσαν να της συμβούν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών