KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.


Αν και οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ο καιρός θα χαλάσει απο το βράδυ της Κυριακής με τοπικές βροχές στα δυτικά και ισχυρούς ανέμους στο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά,
σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικές ομίχλες το πρωί. Το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο , τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναο γενικά αίθριος σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά πιθανόν καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 ενισχυμένοι τη νύχτα σε 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4 με 6 και στα βόρεια ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά απο το απόγευμα θααναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος με ασθενείς ανέμους που βαθμιαία στα βόρεια θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Απο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Σταδιακά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, όπου τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών