KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΒΓΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑ Η ΟΛΓΑ.


H Όλγα Φαρμάκη… βγαίνει ξανά από τα ρούχα της!Η Όλγα Φαρμάκη φορώντας μόνο τα εσώρουχά της φωτογραφήθηκε για λογαριασμό πολύ γνωστού αντρικού περιοδικού σε πόζες που κόβουν την ανάσα!

Μιλά για το φλερτ και τον τρόπο που της αρέσει να την προσεγγίζει ένας άντρας και σνομπάρει όποιον πλασάρεται  με τα λεφτά του. Συγκεκριμένα, όπως η ίδια εξομολογείται «τρώει άκυρο».


 «Η επαφή με τα μάτια και το χαμόγελο είναι απαραίτητο πρώτο βήμα σε κάθε απόπειρα για να προσεγγίσεις όχι μόνο εμένα αλλά και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα», επισημαίνει το σέξι μοντέλο.

Όσο για το «κλασσικό» που θέλει τον άνδρα να στέλνει έναν... φίλο του στην γυναίκα που τον ενδιαφέρει; Η Όλγα τονίζει πως ο άνδρας πρέπει να ξεπερνάει τις ντροπές, να είναι ειλικρινής και να λέει έξυπνες ατάκες. 

«Με το Facebook ξενερώνω λίγο γιατί δεν είμαι φαν», προσθέτει και καταλήγει λέγοντας «ναι» στο παλιό και κλασσικό φλερτάρισμα! «Ένας άνδρας με αυτόν τον τρόπο κερδίζει πόντους με το καλημέρα σας. Από το να σπας το κεφάλι σου να πεις κάτι έξυπνο, καλύτερα να πεις απλά ένα γεια και τίποτα παραπάνω. Σίγουρα η καλή ατάκα είναι όπλο, αλλά μεταξύ μας, ποτέ δεν είναι τόσο καλή. Απλά εμείς γελάμε από ευγένεια».


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών