KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

undefined
Αλλος ήταν ο «δράστης» της παρά φύση σεξουαλικής επαφής με την έγκυο γυναίκα όπως αποκάλυψαν την περασμένη Παρασκευή! Στο Νοσοκομείου του Ρίου, όπου ο γιατρός φώναζε και έκανε ρεζίλι τον σύζυγο μίας εγκυμονούσης διότι παρατήρησε συχνή πρωκτική σεξουαλική επαφή, γεγονός που προκαλούσε πολλά προβλήματα στην εγκυμοσύνη! Και τελικά από τις φωνές του γιατρού αποδείχθηκε... ερωτική απιστία! Τσάμπα δηλαδή την πλήρωσε ο κακομοίρης ο σύζυγος. Ο οποίος, όπως είπε, δεν είχε αγγίξει την γυναίκα για οκτώ μήνες! Η κυρία, όμως, είχε βρει αλλού... ερωτική φωλιά! Αλλά ο εραστής της ήθελε και... «κόλπα», χωρίς να γνωρίζει πως η συνεχής τέτοιου είδους επαφή προκαλεί προβλήματα, ακόμη και το ενδεχόμενο η γυναίκα να «ανοίγει» με κατεύθυνση τον πρωκτό! Δεν μάθαμε τη συνέχεια, όμως, ο σύζυγος σίγουρα άρχισε να αμφισβητεί και κατά πόσο το παιδί είναι δικό του!
Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τους γυναικολόγους η συχνή σεξουαλική επαφή με τον πρωκτό, προκαλεί ρήξη του δακτυλίου και πολλά προβλήματα στη γυναίκα! «Ένας γυναικολόγος μπορεί εύκολα να καταλάβει αν αυτό γίνεται συχνά στο ζευγάρι, κάτι που προφανώς κατάλαβε και ο συνάδελφός μου. Αλλά σ' αυτή την περίπτωση, της γέννας, τα πράγματα είναι σαφώς πιο σοβαρά. Γιατί η συχνή πρωκτική επαφή στην περίοδο της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα όταν η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη, φέρνει ακόμη περισσότερα προβλήματα», δήλωσε στον ο γυναικολόγος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών