KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ.

undefined
Κλειστό θα είναι το Σαββατοκύριακο το τμήμα του ηλεκτρικού από «Ειρήνη» έως Κηφισιά, λόγω των έργων που εκτελούνται στις γραμμές.


Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σ` αυτό το τμήμα, θα δρομολογηθεί εκτάκτως η λεωφορειακή γραμμή «Χ5 ΣΤ. ΗΣΑΠ Ειρήνη-Κηφισιά (Πλατεία Πλατάνου).


Η λεωφορειακή γραμμή Χ5, στην κατεύθυνση προς Κηφισιά θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :


Από το σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη, δεξιά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Λεωφόρος Κηφισίας, αριστερά πλατεία Πλατάνου. Οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής : Σταθμός Ειρήνη, Σταθμός Νεραντζιώτισσα, Διασταύρωση Μελισσίων, ΚΑΤ, Ζηρίνειο, Πλατεία Πλατάνου.


Στην κατεύθυνση προς σταθμό "Ειρήνη" θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :


Από την πλατεία Πλατάνου, Λεωφόρος Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, αριστερά στον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη.


Οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής : Πλατεία Πλατάνου, ΚΑΤ, Διασταύρωση Μελισσίων, Σταθμός Νεραντζιώτισσα, Σταθμός ειρήνη. Η συχνότητα δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών