KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ.

Η μία είναι η νυν και η άλλη είναι η πρώην. Κι αυτό που τις «ενώνει»
και ταυτόχρονα τις χωρίζει είναι ένας άντρας, για χάρη του οποίου βρίσκονται σε έναν ανελέητο πόλεμο.
Οι δυο γυναίκες είναι στα μαχαίρια (μόνο μαλλιοτραβήγματα δεν έχουν πέσει ακόμη) και μεταξύ τους έχει ξεσπάσει ένας άγριος καυγάς και στο Ίντερνετ, σε γνωστή ιστοσελίδα, στην οποία ανταλλάσουν καυστικά μηνύματα με σκοπό η μια να «πικάρει» την άλλη.
Η νυν σύντροφος του άνδρα που αποτελεί το «μήλον της έριδος» κατηγορεί την πρώην ότι δεν έχει χωνέψει πως χώρισε από τον άνδρα που αγαπούσε και ότι αυτός είναι πλέον μαζί της. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η πρώην τούς παρενοχλεί στη ζωή τους.
Από την πλευρά της, η πρώην υποστηρίζει ότι δεν ενοχλεί το ζευγάρι, πως δεν την ενδιαφέρει πλέον τι κάνει ο προηγούμενος σύντροφος της και πώς δέχεται στο Ίντερνετ ανελέητο πόλεμο από τη νυν γυναίκα του, άνευ λόγου και αιτίας, με αλλεπάλληλα μηνύματα που τη στοχοποιούν, καθώς, όπως λέει, απευθύνονται σ' αυτήν.
Σ' ένα μάλιστα απ' αυτά, η νυν σύντροφος λέει ότι αυτή κατάφερε να χαρίσει στον άνδρα της το μεγαλύτερο δώρο ζωής που δεν κατάφερε να του δώσει η πρώην: ένα παιδί.
Αυτό είναι και το μήνυμα που έχει πειράξει περισσότερο από κάθε άλλο την πρώην, που με τη σειρά της έχει απαντήσει με εξίσου καυστικά μηνύματα στην νυν, σε μια διαμάχη που εξελίσσεται και μάρτυρες της οποίας έχουν γίνει (και) πολλοί επισκέπτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Η συνέχεια αυτής της αντιπαράθεσης αναμένεται να δοθεί τώρα στα δικαστήρια, όπου προτίθεται να προσφύγει η πρώην σύντροφος, η οποία υποστηρίζει ότι η νυν την παρενοχλεί με τα μηνύματα που της στέλνει μέσω του Ίντερνετ.
Από την πλευρά του το ζευγάρι εκτός του ότι κατηγορεί την πρώην ότι δεν τους αφήνει στην ησυχία τους, τη χαρακτηρίζει «μυθομανή».
Έτσι, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών