KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΠΙΕ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ.


Άγιο είχε 12χρονος από την Βρετανία, ο οποίος κατάπιε το ψαλιδάκι για τα νύχια και τη γλύτωσε με μόνο ελάχιστες γρατζουνιές.
Ο μικρός Curtis Frances είναι παιδί με μαθησιακές δυσκολίες πράγμα που τον κάνει να μην έχει αίσθηση του κινδύνου. Έτσι, όταν η μητέρα του Karen πήγε για λίγα λεπτά στο διπλανό δωμάτιο, ο Curtis πήρε το ψαλίδι, το τοποθέτησε στο στόμα του και το κατάπιε.
Όταν η Karen επέστρεψε στο δωμάτιο, ο Curtis, ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της ιδιαιτερότητας του, έβγαζε περίεργους ήχους και έβηχε αίμα. Αυτό ανησύχησε την μητέρα του που τηλεφώνησε κατευθείαν σε ασθενοφόρο.
Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Bristol όπου οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία και τότε διαπίστωσαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Στη συνέχεια τον υπέβαλαν σε ολική αναισθησία και κατάφεραν να αφαιρέσουν με επιτυχία το ψαλίδι από τον λαιμό του Curtis.
Έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι ο 12χρονος την είχε γλυτώσει με ελάχιστες γρατζουνιές και τίποτα παραπάνω που θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στον οργανισμό του.
Όσο περισσότερο μεγαλώνει ο Curtis, τόσο πιο δύσκολο γίνεται για την μητέρα του να τον προσέχει. «Τρομοκρατήθηκα. Δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μπορούσε να καταπιεί κάποιο ψαλίδι.» δήλωσε η Karen.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών