KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΖΥΓΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ.


Σίγουρα σε όλους λίγο πολύ μας έχει τύχει να αγοράσουμε κάτι και να μας το χρεώσουν πιο ακριβά.. Σας έχει τύχει όμως ποτέ να αγοράσετε λαχανικά και να σας τα χρεώσουν παραπάνω γιατί μαζί με αυτά ζυγίσανε και το στήθος της υπαλλήλου;;

Απίστευτο και όμως συνέβη σε ένα σούπερ μάρκετ στο βρετανικό Τζέρσι, όπου μια κυρία πήγε να κάνει τα ψώνια της και όταν έφτασε στο ταμείο, είδε να της έχουν χρεώσει ένα υπέρογκο ποσό σε σχέση με τα ψώνια που είχε κάνει!!

 Τα φρούτα και τα λαχανικά που αγόρασε ήξερε πόσο κάνουν και κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. "Δεν μπορεί" σκέφτηκε "να παίρνω την πιπεριά 90 λεπτά και τώρα να μου ζητούν 2 ευρώ..." Ζήτησε λοιπόν να δει τον διευθυντή του καταστήματος και παραπονέθηκε για τα επιπλέον ευρώ στον λογαριασμό της.

Το πρόβλημα λύθηκε όταν ξαναπήγε στο τμήματων λαχανικών και διαπίστωσε πως η υπάλληλος μαζί με τα τρόφιμα ζύγιζε και τα…πλούσια προσόντα της! Η καρέκλα που καθόταν ήταν αρκετά χαμηλά και μαζί με τα προϊόντα ακουμπούσε πάνω στην ηλεκτρονική ζυγαριά και το στήθος της με αποτέλεσμα τα γραμμάρια να αυξάνονται και μαζί τους και οι τιμές.

Ο διευθυντής έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από την πελάτισσα του ενώ από την υπάλληλο του  ζήτησε να καθίσει όσο μπορούσε καλύτερα για να μην μπερδεύονται τα τρόφιμα με τα…κάλλη της!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών