KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΧΩΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ..D.CRAIG.

Χώρισε για τα μάτια του... James BondΗ γοητεία του James Bond, Daniel Craig, δεν άφησε ασυγκίνητη την πανέμορφη ηθοποιό Rachel Weisz, η οποία έφτασε σε σημείο να χωρίσει με τον σύντροφό της Darren Aronofsky έπειτα από 9 χρόνια δεσμού και ένα παιδί μαζί του.
Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι του πρώην ζευγαριού, ενώ οι φήμες θέλουν την Rachel να είναι τρελή και παλαβή με τον Daniel. Ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε τη 40χρονη ηθοποιό στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας του θρίλερ 'Dream House', στο οποίο υποδύεται τη σύζυγο του Craig. Όπως είπαν διάφορες πηγές από τα γυρίσματα, οι δυο τους είχαν φοβερή χημεία και η Rachel παρασύρθηκε από τον εκρηκτικό χαρακτήρα του συμπρωταγωνιστή της. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Rachel ήταν ερωτευμένη εδώ και καιρό με τον Craig και γι’ αυτό αποφάσισε να βάλει τέλος στην προηγούμενη σχέση της. Εκείνος πάντως παραμένει αρραβωνιασμένος με την παραγωγό Satsuki Mitchell.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών