KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΕΡΤΗΣΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK.


Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του στο facebookΓια να την εκδικηθεί που τον άφησε, “εισέβαλε” στο προφίλ της στο facebook και δημοσίευσε πολύ τολμηρές φωτογραφίες, που είχαν τραβήξει όσο ακόμα ήταν μαζί...

Ο λόγος για τον “παραπονεμένο εραστή”, Jamie Hooper, που χρησιμοποίησε την προσωπική σελίδα της πρώην συντρόφου του στο site κοινωνικής δικτύωσης, για να “ανεβάσει” 7 πολύ προσωπικές φωτογραφίες της, σύμφωνα με το εις βάρος του κατηγορητήριο.

Ο 34χρονος Hooper, δεν ήταν ωστόσο, ένας κατά τα άλλα ήρεμος άνθρωπος, που απλά πληγώθηκε από το χωρισμό του με τη σύντροφό του και θέλησε να ξεσπάσει... πληγώνοντάς την.

18 μήνες φυλάκισης είχε εκτίσει στο παρελθόν, έχοντας παραβιάσει την αναστολή που του είχε επιβληθεί από δικαστήριο, για διάρρηξη σε διαμέρισμα άλλης γυναίκας.

Ο δικαστής, William Hart, χαρακτήρισε την πράξη του Hooper “ιδιαίτερα σκληρή και δυσάρεστη”, ενώ ο εισαγγελέας υπογράμμισε πως η πρώην σύντροφός του, Vicky Bowkett, είχε και στο παρελθόν υποστεί κακομεταχείριση από τον ίδιο.

“Τη βομβάρδιζε με μηνύματα και το Φεβρουάριο του 2010 την παρενόχλησε, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί από το δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης 8 εβδομάδων.

Αυτό οδήγησε στα τωρινά εις βάρος του ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία παραβίασε τον Ιούλιο, όταν δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο facebook”, είπε ο δικαστής.

“Kάποιες από τις φωτογραφίες είναι πολύ τολμηρές. Σε μία από αυτές η Bowkett απεικονίζεται γυμνή από τη μέση και κάτω. Ο κατηγορούμενος δημοσίευσε 7 τέτοιες φωτογραφίες, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τραβηχτεί μόνο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους”.

Από την άλλη μεριά, ο δικηγόρος του Hooper, Steve Young, δήλωσε στο δικαστήριο, πως ο πελάτης του είχε “μπλοκάρει” τις φωτογραφίες, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τις δει, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να την εκθέσει.

“Ακόμη κι αν όσα του καταλογίζονται αληθεύουν, η συμπεριφορά του δείχνει ξεκάθαρα πως έχει πρόθεση να αλλάξει τη ζωή του. Έχει ήδη ξεκινήσει μία νέα σχέση με άλλη γυναίκα και έχει δεχτεί πως η σχέση του με την Bowkett έχει τελειώσει οριστικά”, τόνισε ο ίδιος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών