KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

H VODAFONE ΑΠΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.

0

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι προχωράει σε αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των μηνιαίων λογαριασμών που φτάνουν στους συνδρομητές της, κάνοντάς τους πιο απλούς, ξεκάθαρους και κατανοητούς. Ο νέος λογαριασμός έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να προσφέρει στους συνδρομητές αναλυτικότερη ενημέρωση για τις χρεώσεις τους, ώστε να καταλαβαίνουν τι πληρώνουν και γιατί. Οι συνδρομητές έχουν σαφή απεικόνιση του προηγούμενου οφειλόμενου ποσού και των τρεχουσών οφειλών. Επίσης, το ποσό των τρεχουσών οφειλών αναλύεται σε χρεώσεις που αντιστοιχούν στη Vodafone και σε αυτές που αντιστοιχούν σε φόρους.

Ακόμη, προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την επικοινωνία τους ώστε να μπορούν να αξιοποιούν ακόμη καλύτερα το πρόγραμμα τους. Γίνεται λεπτομερής αναγραφή για το τι προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα του συνδρομητή, διαχωρισμός της χρήσης του προγράμματος εντός και εκτός παγίου, ενώ παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις κατηγορίες επικοινωνίας (πλήθος κλήσεων, διάρκεια και όγκος δεδομένων, αξία κλήσεων) που χρησιμοποιεί ο συνδρομητής.


Ο νέος λογαριασμός Vodafone θα είναι διαθέσιμος και στο www.vodafone.gr μέσω της υπηρεσίας «My Account» όπου οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να δουν και την πλήρη ανάλυση των κλήσεών τους, συμμετέχοντας ενεργά στην εξοικονόμηση περισσότερων από 260 τόνων χαρτιού που απαιτείται για την έκδοση της ανάλυσης κλήσεων των λογαριασμών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών