KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MARTENS.


undefined

Οι μπότες που περπάτησαν χιλιόμετρα χιλιομέτρων και αναδείχθηκαν σε αξεσουάρ φετίχ τη δεκαετία του ’90, γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια.
Οι περίφημες Dr Martens-ποιος 30something δεν τις έχει φορέσει;-, συστήθηκαν στο κοινό πριν από πενήντα χρόνια και έχει καταφέρει να γίνει σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς. Ναι, οι DM κατάφεραν και μπήκαν στις ντουλάπες όλων: από τους πανκ και τους ακροδεξιούς μέχρι τους αστυνομικούς!

Μπορεί να πρόκειται απλά για μπότες, αλλά οι Dr Martens έχουν αφήσει ένα γερό αποτύπωμα στο στυλ και τη μόδα. Γεγονός που σαφώς θα ξάφνιασε τον Klaus Martens, τον νεαρό Γερμανό στρατιωτικό γιατρό ο οποίος δημιούργησε το αρχικό σχέδιο.


Η ιστορία θέλει τον νεαρό να δημιουργεί ένα ζευγάρι μπότες οι οποίες θα διέθεταν αερόσολα προκειμένου να προστάτευαν τον τραυματισμένο του αστράγαλο. Οι Martens έγιναν φετίχ όταν τις φόρεσε επί σκηνής ο κιθαρίστας Pete Townshend των Who το 1966. Έκτοτε, η φήμη τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών