KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ RING.

To  θέμα συζήτησης ήταν όλη την  εβδομάδα το  με το δήμαρχο της Δυτικής αττικης που φέρεται να ερωτεύθηκε σφόδρα τη γραμματέα του. Μάλιστα, όπως μάθαμε, η αποκάλυψη του σκανδάλου για τον εκ Δυτικής αττικης δήμαρχο έγινε μετά από επεισόδιο που έγινε μεταξύ των δύο πρωταγωνιστριών της υπόθεσης: Της γραμματέως και της γυναίκας του. Ο σκανδαλιάρης δήμαρχος είχε αδυναμία στις ξανθές και, κάθε φορά που έβρισκε ευκαιρία, προσπαθούσε να χαλαρώσει και να περάσει όμορφες μικρές στιγμές στο δημαρχείο με το γλυκό, ξανθό του «λαγουδάκι», τη γραμματέα του.
Ο κύριος δήμαρχος είχε επαναπαυτεί, αφού και η δική του η γυναίκα ήταν ξανθή και έτσι αγνόησε τον κίνδυνο που θα μπορούσε να φέρει μια τέτοια σχέση. Όπως επίσης και το γεγονός ότι η σύζυγος ήταν καπάτσα! Κάποια στιγμή η σχέση έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους του δήμου και η «πληροφορία» έφτασε στ' αυτιά της γυναίκας του, η οποία προσλαμβάνει κρυφά ντετέκτιβ για να διαπιστώσει την εγκυρότητα των φημών. Ο ιδιωτικός αστυνομικός παρακολούθησε το ζευγάρι και κάποια στιγμή εντόπισε την ερωτική φωλιά του ζευγαριού. Ενημέρωσε την απατημένη σύζυγό και εκείνη παρουσία δύο μαρτύρων έφτασε στο διαμέρισμα. Η συνέχεια; Αναμενόμενη. Η απατημένη σύζυγός σοκαρισμένη είδε τον άντρα της στην αγκαλιά της ερωμένης του και τον έδιωξε από το σπίτι τους.

Δεν κάθισε, όμως, με σταυρωμένα τα χέρια! Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, «μπούκαρε» στο δημαρχείο και έπιασε τον «ατακτούλη» σύζυγό της στα... πράσα! Οι δύο γυναίκες μετέτρεψαν το χώρο σε αρένα, αφού η μία τραβούσε όσο πιο δυνατά μπορούσε τα μαλλιά της άλλης.
Είδαν και έπαθαν να τις χωρίσουν, αλλά το νέο άρχισε να διαδίδεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών