KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΥSPACES ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑSHYP WITH FACEBOOK.

Οι χρήστες του Myspace μπορούν εύκολα να δημιουργούν εξατομικευμένα, Entertainment - Focused Streams με βάση το προφίλ τους στο Facebook!

To Myspace ανακοίνωσε το «Mashup with Facebook», ένα νέο feature που επιτρέπει στους χρήστες του Myspace να δημιουργούν το εξατομικευμένο τους κανάλι ψυχαγωγίας. 

Με ένα μόνο κλικ, τα likes και τα ενδιαφέροντα ενός χρήστη στο προφίλ του στο Facebook μεταφέρονται στο Myspace, και με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουν το χρήστη στο να εντοπίζει άμεσα περιεχόμενο της αρεσκείας του.

Οι χρήστες έχουν επίσης την δυνατότητα να προγραμματίσουν τα προσωπικά τους streamsMyspace. Ακόμη, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται με άλλους χρήστες οι οποίοι μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα γύρω από τη μουσική, τους celebrities, την τηλεόραση και το κινηματογράφο.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με το Facebook μέσω του Mashup with Facebook. Αυτό το νέο feature είναι μια εξαιρετική εικόνα της στρατηγικής μας γύρω από το social entertainment και  διευκολύνει το real-time stream. Το stream είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Myspace, παρέχοντας πλέον μια ακόμη πιο δυναμική εμπειρία περιεχομένου στους χρήστες μας", δήλωσε ο Mike Jones, CEO του Myspace – συμπληρώνοντας ότι "είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι πολλοί άνθρωποι θα έχουν την άμεση ικανοποίηση του να αναπτύσσουν το δικό τους πρόγραμμα ψυχαγωγίας, αλλά και θα μπορούν ταυτόχρονα να συνδεθούν με την ευρύτερη κοινότητα του Myspace".

"Το να μοιράζεσαι κοινά  ενδιαφέροντα σε θέματα διασκέδασης  και μουσικής είναι μέρος της  φιλίας, τόσο online αλλά και offline! Το Myspace δίνει στους ανθρώπους έναν εύκολο τρόπο να ¨φέρουν¨τα αγαπημένα τους συγκροτήματα, τις διασημότητες και τις ταινίες από το  Facebook και να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εμπειρία στο Myspace από την αρχή", ανέφερε ο Dan Rose, VP of Partnerships and Platform Marketing, Facebook.

Σχετικά με το Mashup with Facebook

Το
βασιζόμενοι σε προτάσεις και θέματα της επικαιρότητας τα οποία εμφανίζονται στο Mashup with Facebookείναι ένα opt-in feature, το οποίο ενεργοποιείται εύκολα και γρήγορα. Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν το myspace.com και να κλικάρουν στο tab Mashup with Facebook. Σε ελάχιστα λεπτά, δημιουργείται ένα βασικό προφίλ και οι χρήστες μπορούν αμέσως να ξεκινήσουν να διαμορφώνουν το προσωπικό τους προφίλ βασισμένοι στις πληροφορίες που διατηρεί ο λογαριασμός τους στο Facebook. Μέσα σε αυτό το feature υπάρχουν αλγόριθμοι οι οποίοι βοηθούν στην ανέυρεση, ανάδειξη και σύνδεση περιεχομένου ψυχαγωγίας έτσι ώστε ο χρήστης να διαμορφώσει το προηγμένο Myspace προφίλ του.
Συγκεκριμένα:  
· Τα Facebook “likes” και τα “ενδιαφέροντα” ενός χρήστη συνδέονται με σχετικές θεματικές ενότητες του Myspace όπως σελίδες, προφίλ, video content καθώς και άλλες κατηγορίες περιεχομένου όπως, μουσική, ενδιαφέροντα, τηλεόραση και κινηματογράφο.
· Προβάλλονται προτάσεις για νέες σελίδες (σε πραγματικό χρόνο), ώστε να διευκολύνουν την εύρεση πρόσθετων εμπειριών ψυχαγωγίας και μεγαλύτερο customization – υψηλότερη στόχευση για όλους τους χρήστες του site.
· Με βάση τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τις ρυθμίσεις του κάθε χρήστη ενεργοποιούνται ενημερώσεις των χρηστών σχετικά με ένα ευρύ κοινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας ( για παράδειγμα αποκλειστικό περιεχόμενο ή πρόσφατες ειδήσεις από όλο τον κόσμο).

· Επιπλέον, οι φανατικοί χρήστες του Myspace έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται μέσω των “friending” και “following” features στα προφίλ τους.

ΤοMashup with Facebookβασίζεται στο μηχανισμό  «συγχρονισμού» με το Facebook, ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάστηκε πρόσφατα και διευκολύνει την ενημέρωση του Myspace status update σύμφωνα με το προφίλ  ή τη σελίδα ενός χρήστη στο Facebook. Σε ένα μόνο μήνα, το Facebook Sync έχει φτάσει πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες Myspace και ο αριθμός αυτός εξακολουθεί να μεγαλώνει.

Το
Mashup with Facebook είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως στου χρήστες του Myspace. Το Myspace σύντομα θα εφαρμόσει και το Facebook Like κουμπί το οποίο θα δίνει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο στο να μοιραστούν τα ενδιαφέροντά τους με τους φίλους τους στο Facebook.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This