KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011.

Οι κορυφαίες επιλογές μετοχών για το 2011
Τις μετοχές των Coca-Cola 3E, ΟΤΕ, Τρ. Κύπρου, Motor Oil και ΜΕΤΚΑ προβάλλει ως κορυφαίες επιλογές της η Εθνική Χρηματιστηριακή για το 2011, στην εφ' όλης της ύλης ανάλυσή της με τίτλο «Greek Investment Book 2011».

Την ίδια στιγμή ξεχωρίζει επίσης ως προτιμώμενους και τους τίτλους των ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, Τιτάν, Alpha Bank και Folli Folli με λογική όμως βραχυπρόθεσμης τοποθέτησης.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, μια σειρά νομοθετικών παρεμβάσεων στην οικονομία αναμένεται να δώσει ώθηση στην παραγωγικότητα σε διάφορους κλάδους και την εταιρική κερδοφορία. Την ίδια στιγμή οι μεταρρυθμίσεις εκτιμάται ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες περικοπής κόστους και την κερδοφορία στο β' εξάμηνο του 2011.

Για το 2011 αναμένει αύξηση των κερδών των εισηγμένων κατά 38%, που την αποδίδει στην επικείμενη καλή πορεία των τραπεζικών κερδών καθώς χωρίς αυτά η μέση αύξηση κερδοφορίας δεν θα ξεπεράσει το 6%. Το μέσο Ρ/Ε εκτιμάται επίσης στο 11,8.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών