KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.


Οι κλέφτες πούλησαν γλυπτό για.. παλιοσίδεραΈργα του Πικάσο, του Μποτέρο και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών κατάφερε να επανακτήσει η ισπανική αστυνομία, αφού οι κλέφτες πούλησαν έργο ισπανού γλύπτη για.. παλιοσίδερα.  Τα περισσότερα από τα 35 έργα, συνολικής αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ, ανήκαν σε ισπανικές γκαλερί. Κατά την επιστροφή τους από μια έκθεση στη Γερμανία εκλάπησαν από ένα φορτηγό που ήταν σταθμευμένο μέσα σε μια αποθήκη κοντά Μαδρίτη, ενώ τα κλειδιά του οχήματος ήταν ακόμη στη μίζα.

Τα γλυπτά, οι λιθογραφίες, και οι πίνακες ζωγραφικής βρέθηκαν μέσα σε ένα φορτηγό σταθμευμένο σε βιομηχανική περιοχή στο Λεγκάνες κοντά στη Μαδρίτη.

Οι κλέφτες δεν φαίνεται να ήταν επαγγελματίες, ανακοίνωσε η αστυνομία. Είναι σαφές ότι δεν κατανόησαν την αξία των έργων αυτών, καθώς πούλησαν ένα έργο του βάσκου γλύπτη Εντουάρντο Τσιλάντα για παλιοσίδερα στην τιμή των 30 ευρώ, σύμφωνα με ΜΜΕ.

Η ανακάλυψη αυτού του γλυπτού βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει τα υπόλοιπα έργα, τα οποία βρέθηκαν σε καλή κατάσταση το Σάββατο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών