KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Η ΜΟΣΧΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ.

Σε ένα γιγάντιο παγοδρόμιο έχει μετατραπεί από χθες Σάββατο η Μόσχα έπειτα από μια άνευ προηγουμένου βροχόπτωση που κατέστησε σχεδόν αδιάβατα τα πεζοδρόμια.

"Οι μετεωρολογικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες στην πρωτεύουσα. Η βροχή θα πέφτει ως τις 23:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδος). Όταν πέφτει στο έδαφος, μετατρέπεται σε ένα στρώμα πάγου λόγω των θερμοκρασιών κάτω του μηδενός", δήλωσε ο εκπρόσωπος της δημαρχίας Ιγκόρ Περγκαμέντστσικ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η βροχή δεν θα σταματήσει πριν από τη Δευτέρα.Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι νότιων αμερικανικών περιοχών περνούν φέτος σπάνια Χριστούγεννα λόγω πυκνής χιονόπτωσης σε πολιτείες κατά παράδοση ηλιόλουστες.Πάνω από 300 αεροπορικές πτήσεις ακυρώθηκαν και αρκετοί δρόμοι έκλεισαν για προληπτικούς λόγους στην Ατλάντα.

Ο καιρός τρελάθηκε και στην Αλαμπάμα, στο Τενεσί και την Τζόρζια καθώς και στη Βόρεια και Νότια Καρολίνα όπου σάρωσαν οι ανεμοθυέλες ενώ πολύ κακές καιρικές συνθήκες και χιονόπτωση αναμένονται προσεχώς και για τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών