KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ..

Ανω - κάτω σε υπηρεσίες ένστολων μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος για τον ανώτερο αξιωματικό που πιάστηκε στα πράσα με τον... κουμπάρο από τη σύζυγό του!

Η είδηση έχει κάνει το γύρω πολλών υπηρεσιών , όπου οι συζητήσεις και οι υποθέσεις για το περί ποιου πρόκειται έδιναν κι έπαιρναν, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και από την πλευρά αρχηγείων προκειμένου να γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι τελικά εντοπίστηκε η... πέτρα του σκανδάλου και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία της διενέργειας σχετικής ΕΔΕ (γεγονός το οποίο μπορεί να του στερήσει το πόστο που κατέχει σήμερα). Η οποία μάλιστα μπορεί να οδηγήσει και σε περαιτέρω αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του εν λόγω αξιωματικού. Ο οποίος λέγεται πως εκτός των άλλων, συνήθιζε να προτείνει σε συναδέλφους του και υφισταμένους του ακόμα και να πηγαίνουν στο... χαμάμ! «Είναι από αυτά που του αρέσει πολύ να κάνει. Πηγαίνει στο χαμάμ και απολαμβάνει την παρουσία δίπλα σε άνδρες και δεν παρέλειπε να προτείνει και σε συναδέλφους του να τον συνοδεύουν...», είπε πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο ένστολο. Και μάλιστα, αποκάλυψε ότι τέτοια πρόταση είχε δεχθεί και ο ίδιος! Η υπόθεση, σε προσωπικό επίπεδο, βρίσκεται ήδη στη φάση της έκδοσης διαζυγίου με αίτηση που κατέθεσε η σύζυγος του ένστολου η οποία αμέσως μετά την απίστευτη ανακάλυψη απευθύνθηκε στο δικηγόρο της.


Πώς τον... τσάκωσε
Θυμίζουμε ότι όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες και όταν η σύζυγος είχε υποπτευτεί την περίεργη συμπεριφορά του άνδρα της και του κουμπάρου τους και ένα βράδυ είπε στο σύζυγό της πως θα πήγαινε σινεμά, αλλά αντ' αυτού την έστησε έξω από την πολυκατοικία της και λίγο αργότερα είδε... τον κουμπάρο να ανεβαίνει! Μόλις κι εκείνη μπήκε στο διαμέρισμα, ένα εικοσάλεπτο αργότερα, είδε τον άνδρα της με τον κουμπάρο... Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ενώ η σύζυγος είναι γνωστή από παλαιότερη επιχειρηματική της δραστηριότητα με καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης. Εδώ και χρόνια, όμως, είχε εγκαταλείψει το χώρο, αφού είχε επιλέξει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ζούσε μία φυσιολογική ζωή και με τίποτα δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη των πραγμάτων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών