KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗΣ.

Τα λαμπάκια μας ανάβει το νέο τιμολόγιο της ΔΕΗ, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένο από το νέο έτος.

Η ΔΕΗ, στο πλαίσιο του γενικότερου «σουλουπώματος», έχει αποστείλει το νέο τιμοκατάλογο για την χρέωση – «φωτιά» ηλεκτρικής ενέργειας στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και περιμένει έγκριση.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα την μεγαλύτερη επιβάρυνση θα υποστούν οι μικροί καταναλωτές με αυξήσεις που ξεπερνούν το 13% σε σχέση με τις τιμές που ισχύουν σήμερα, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ενώ... μειώσεις θα γίνουν στους μεγάλους καταναλωτές.

Για να πάρετε μια γεύση για το τι μας περιμένει:

-Οικιακός Καταναλωτής με 4μηνιαία κατανάλωση 750 κιλοβατόρες (εκτός Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου) πληρώνει σήμερα 78,3 ευρώ για την ηλεκτρική ενέργεια. Από την επόμενη εβδομάδα θα πληρώνει 86,2 ευρώ (αύξηση 10%).

-Οικιακός Καταναλωτής με 4μηνιαία κατανάλωση 2.500 κιλοβατόρες (εκτός Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου) πληρώνει σήμερα 434 ευρώ για την ηλεκτρική ενέργεια. Από την επόμενη εβδομάδα θα πληρώνει 414 ευρώ (μείωση 4,6%).

-Αγροτικός καταναλωτής με 4μηνιαία κατανάλωση 5.000 κιλοβατόρες πληρώνει σήμερα για την ηλεκτρική ενέργεια 319 ευρώ. Με τα νέα τιμολόγια θα πληρώνει 335 ευρώ (αύξηση 4,9%).

Εν τω μεταξύ, η ΔΕΗ εξετάζει το ενδεχόμενο να κόψει το ρεύμα χριστουγεννιάτικα σε όσους έχουν αφήσει απλήρωτους τους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς το ποσοστό αυτών που χρωστάνε ξεπερνάει το 20%.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών