KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΑΙΤΕΣ Α.Ε.

undefined
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι προχθές το πρωί από το φανάρι στην  οδο ΠΑΤΗΣΙΩΝ βλέποντας έναν αγανακτισμένο οδηγό να έχει «βουτήξει» ένα ανήλικο τσιγγανάκι (που πλένει τζάμια) και να μην το αφήνει να φύγει! Κάποιοι είπαν μάλιστα πως του έριξε και δύο «φουσκιές»! Πρόκειται για έναν ανήλικο που, όπως μας καταγγέλλουν, είναι πραγματικός «διάολος» και έχει γίνει ο εφιάλτης για κάθε διερχόμενο οδηγό!
«Αν αρνηθείς να σου καθαρίσει τα τζάμια, πετάει πάνω στο αυτοκίνητο όλον τον κουβά με τη σαπουνάδα», μας είπε οδηγός, ενώ άλλος μας δήλωσε: «Σε εμένα έκανε κάτι χειρότερο. Επειδή του είπαν να μην καθαρίσει το τζάμι, πήρε μία σακούλα με σκουπίδια και την πέταξε πάνω στο παρμπρίζ». Σε μία άλλη περίπτωση ο 12χρονος Ρομά είχε αρπάξει ένα καλάθι απορριμμάτων και το είχε αδειάσει... πάνω σε ένα προσωρινά σταθμευμένο αυτοκίνητο!
Δεν γνωρίζουμε τι προκάλεσε την «οργή» του συγκεκριμένου οδηγού, αλλά όσοι τον είδαν και δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί προφανώς... τον κακοχαρακτήρισαν, αφού η σκηνή είχε βίαια χαρακτηριστικά!
Τα φαινόμενα είναι καθημερινά. «Αγανακτισμένη» οδηγός το πρωί της Τετάρτης που είχε σταματήσει το αυτοκίνητό της στο φανάρι ίχε κατέβει και κυνηγούσε στη διαχωριστική νησίδα νεαρή «Ρομά» που είχε «καθαρίσει» το πίσω τζάμι χωρίς την άδειά της. Στο απέναντι φανάρι δύο μικρά αδέλφια Ρομά, τσακώνονταν για να μοιράσουν τα χρήματα...

ΟΔΟΣ ΤΡΑΛΛΕΩΝ
Ζητιανεύουν... οικογενειακώς!

Το πρόβλημα με τους τσιγγάνους στην πόλη (κυρίως με καταγωγή από τη Ρουμανία) είναι μεγάλο. Δεκάδες πιτσιρίκια στέλνονται για «δουλειά», χωρίς κανείς να παρεμβαίνει! Ούτε καν τους γονείς τους δεν έχουν πλησιάσει ώστε να ζητηθούν εξηγήσεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει στην οδό τραλλεων ! Μία οικογένεια (η μητέρα με τα τέσσερά της παιδιά) ζητιανεύει! Η νεαρή μάνα με το μωρό στην αγκαλιά κάθεται στο πεζοδρόμιο, θηλάζει το μωρό της που κρατά στην αγκαλιά και απλώνει το χέρι της σε όλους τους περαστικούς, ενώ τα τρία μεγαλύτερα παιδιά (3 - 8 ετών) πλένουν τζάμια αυτοκινήτων! Όσο για τον πατέρα; Εμφανίζεται γύρω στο μεσημέρι μόνο για τις... εισπράξεις από την «επιχείρηση»!

ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
Επιχείρηση με «δούλους»

Στη βόρεια πλευρά της πανεπιστημιου ς, στα φανάρια τ καθαρίζουν τζάμια μετανάστες από το Ιράν και το Πακιστάν! Αλλά και εκεί έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση! Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι φέρνουν μέχρι και φαγητό στους «δούλους» τους, το οποίο μάλιστα τρώνε... στη νησίδα (σκέτα μακαρόνια, ή ψωμί με τυρί κ.λπ.). Σε κάποιες περιπτώσεις το «αφεντικό» του φαναριού αντικαθιστά άμεσα τους μετανάστες όταν δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Προφανώς, έχουν θέσει ένα κατώτατο όριο κερδών ώστε να συνεχίσουν να τους παρέχουν «επαγγελματική στέγη» και... πρόχειρο φαγητό!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών