KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ.



undefined

Σε κλοιό απεργιακών κινητοποιήσεων θα βρίσκεται όλη την εβδομάδα η χώρα.
Την αρχή έκαναν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ οι οποίοι κατέβασαν από σήμερα χειρόφρενο, ενώ έχουν κηρύξει  δύο 24ωρες απεργίες στις δημόσιες συγκοινωνίες για την Τρίτη και την Πέμπτη.Επίσης θα συμμετάσχουν στη γενική απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη λειτουργώντας όμως από τις 9:00 έως τις 17:00 ώστε να διευκολύνουν τη μεταφορά των απεργών στο κέντρο της Αθήνας για το συλλαλητήριο.
Αύριο Τρίτη  θα πραγματοποιηθεί η τρίωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ενώ για τις 13:00 προγραμματίζεται συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος. Μάλιστα οι οργανώσεις καλούν τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση τους.
Την Τετάρτη παραλύει  ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας με τη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, όπως και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Οι τραπεζοϋπάλληλοι αποφάσισαν 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι με το πολυνομοσχέδιο πλήττει τον πυρήνα της υπόστασης του συνδικαλιστικού κινήματος, καταφέροντας ισχυρό πλήγμα στις συλλογικές συμβάσεις και τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων.Η ΟΤΟΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης στο Σύνταγμα και στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στο Πεδίον του Άρεως.
Χωρίς ΜΜΕ θα μείνουμε την Τετάρτη, όπως την  Παρασκευή και το Σάββατο, ζητώντας την άμεση υπογραφή ΣΣΕ και τη δέσμευση για αποφυγή κάθε τακτικής που αποσκοπεί στην αποδόμηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Με βάση τις εξαγγελθείσες επαναλαμβανόμενες απεργίες και στάσεις εργασίας των μέσων μαζικής μεταφοράς και την εξαγγελθείσα απεργία ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ της Τετάρτης, αναμένεται, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, σημαντική αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου στους δρόμους. Για αυτό το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) παρακαλεί τους πολίτες:
α) Να κάνουν σωστή χρήση του αριθμού επείγουσας κλήσης του ΕΚΑΒ (166) και οι κλήσεις να αφορούν μόνο καταστάσεις άμεσης και επείγουσας βοήθειας.
β) Να δίνουν άμεση προτεραιότητα στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στους δρόμους και ιδιαίτερα σε αυτά με αναμμένους φάρους και σειρήνα.
γ) Να μην εμποδίζουν τα ασθενοφόρα και να μην τα ακολουθούν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών