KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣΤΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΛΟΣ ΔΟΛΑΡΙΟΥ.

Με τον πιο αστείο τρόπο δικαίωσε… δικαστήριο στις ΗΠΑ μια οικογένεια. Η ομολογουμένως αστεία υπόθεση έχει ως εξής: Με τον πιο αστείο τρόπο δικαίωσε… δικαστήριο στις ΗΠΑ μια οικογένεια. Η ομολογουμένως αστεία υπόθεση έχει ως εξής:

Ένα από τα διαβόητα αυτοκίνητα του Google Street View μπήκε στον ιδιωτικό δρόμο των Boring στην Pennsylvania και τράβηξε φωτογραφίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην υπηρεσία της Google.

Οι Boring κατέθεσαν μήνυση, κατηγορώντας τη Google ότι εισέβαλε στο χώρο τους. Έπειτα από ένα σίριαλ αναβολών και διαπραγματεύσεων, το δικαστήριο δικαίωσε τους Boring και επέβαλε πρόστιμο ενός δολαρίου στη Google.

Το αστείο αυτό πρόστιμο οφείλεται στο γεγονός ότι οι Boring δεν κατάφεραν να αποδείξουν πως επηρεάστηκαν αρνητικά από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

Το ζεύγος βγήκε τελικά ζημιωμένο από την όλη ιστορία, καθώς τα δικαστικά έξοδα και οι αμοιβές των δικηγόρων προφανώς δεν καλύπτονται από το ένα δολάριο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών