KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΑΕΚ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

undefined

Ολα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο στο Περιστέρι. Τότε μπήκαν τα δύο γκολ και έτσι, Ατρόμητος και ΑΕΚ πήραν από έναν βαθμό(1-1).

Βέβαια, οι γηπεδούχοι του Δώνη θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν  τους βαθμούς της νίκης, αλλά δεν ρίσκαραν όσο μπορούσαν, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 40'. Σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε ο Ντιόπ, γιατί έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Καμαρά και αντίκρυσε τη δεύτερη κάρτα του ρέφερι Σταθόπουλου! Ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όταν και υποχρέωσε τον Σάχα σε ορισμένες έξοχες αποκρούσεις. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ του Χιμένεθ ισορρόπησε τον αγώνα και προς το τέλος θα μπορούσε θα φύγει με μια πολύτιμη νίκη.

Στο 11' ο Καμαρά εξαπέλυσε σουτ και έδιωξε με δυσκολία ο Σάχα. Το 0-1 έγινε στο 85': ο Λυμπερόπουλος με έξοχη πάσα βρήκε στην αντεπίθεση τον Μπλάνκο και ο στράικερ σημείωσε το γκολ της ΑΕΚ. Τελικά, στο 89' ήρθε το 1-1, όταν γύρισε τη μπάλλα ο Καμαρά και ο Αναστασάκος ισοφάρισε με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Διαιτήτευσε ο Σταθόπουλος(Αχαϊας).

Κόκκινη: Ντιόπ( στο 40' με δύο κίτρινες).

Κίτρινες: Μελισσάς, Τάτος, Μάκος, Σαγκανόφσκι.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς(88' Αναστασάκος), Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Μπρίτο (63' Περόνε), Τάτος(78' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι, Καμαρά.

ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Ντιόπ, Γκερέιρο(30' Μπερνς), Λεονάρντο(80' Λυμπερόπουλος), Μπλάνκο, Σκόκο(42' Γκέντσογλου).

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών