KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ Ο ΜΑΚΗΣ.




Σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καθώς οι σχέσεις του με το Alter βρίσκονται σε οριακό σημείο.
Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του και η έλλειψη διαφημιστικού ενδιαφέροντος σε σύγκριση με το κόστος της, είχαν ήδη δημιουργήσει την πρώτη ρήξη με τους ανθρώπους του σταθμού, μέχρι που ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.
Τα 30.000 ευρώ που καλείται το Alter να πληρώσει λόγο του προσωπικού τηλεοπτικού ατοπήματος του παρουσιαστή, έπεσαν πολύ βαριά στη διοίκηση του καναλιού, η οποία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γλιτώσει το Alter από το οικονομικό ναυάγιο.
Όπως ακούγεται μάλιστα, απαιτήθηκε από τον Τριανταφυλλόπουλο να πληρώσει ο ίδιος το πόσο, κάτι που αρνήθηκε με συνέπεια οι δυο πλευρές να βρεθούν σε διάσταση.
Για την ιστορία η καμπάνα του ΕΣΡ ήχησε στο Μπουρνάζι λόγω των προσωπικών εκτιμήσεων που εξέφρασε ο παρουσιαστής κατά τη συνέντευξη του Χριστόδουλου Ξηρού τον περασμένο Απρίλιο όταν υποστήριξε πως οι επιθέσεις των ομάδων ένοπλης πολιτικής βίας είναι πράξεις πολιτικές και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ποινικές και λέγοντας: «... θεωρώ ότι τρομοκρατία είναι αυτή που ασκεί η εξουσία, αυτή φοβάται ο κόσμος και δεν φοβάται ούτε τους Ξηρούς, ούτε τον ''Επαναστατικό Αγώνα''».
Ο μίστερ Ζούγκλα κλείνοντας την περσινή τηλεοπτική σεζόν με παθητικό ήταν από τον Αύγουστο υποψήφιος προς αποχώρηση, όμως λόγω των εκλογών πήρε παράταση ζωής για άλλη μια χρονιά.
Οι δυσκολίες όμως που αντιμετωπίζει το κανάλι, οι οποίες το φέρνουν ένα βήμα πριν από το χείλος της καταστροφής δεν του αφήνουν περιθώρια για λάθη και κυρίως για άλλα χρέη, τη στιγμή που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την αποπληρωμή του προσωπικού του.
Κάποια από τα στελέχη του ωστόσο δε διστάζουν να κάνουν λόγο και για αντισυμβατική συμπεριφορά του δημοσιογράφου κατηγορώντας τον ανοικτά για ασέβεια, υπεροψία και αντισυναδελφικότητα που σύμφωνα με αυτά, εκθέτει το κανάλι.
Γεγονός είναι πάντως πως όλα κρέμονται σε ένα πολύ λεπτό σκοινί κι αν τελικά ευοδωθούν οι επαφές του Μάκη με κάποια άλλα… μαγαζιά, το νέο έτος ο δημοσιογράφος και η παρέα του θα μεταφέρουν τη Ζούγκλα τους για αλλού.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών