KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ;;; Η ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ;;;

“Πυρήνων της φωτιάς”

undefined

Σε έξι μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς», τέσσερα από τα οποία καταζητούνται, αποδίδουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής την ισχυρότατη έκρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για ασύλληπτα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και οποιαδήποτε άλλη εκδοχή.

Η δράση ασύλληπτων μελών των Πυρήνων συνεπάγεται και στην ύπαρξη και νέας γιάφκας, ο εντοπισμός της οποίας είναι το νούμερο ένα ζητούμενο της αστυνομίας.
Το ορφανό μέχρι στιγμής τρομοκρατικό χτύπημα, πιθανόν να φέρει την ταυτότητα των Πυρήνων για συγκεκριμένους λόγους:
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνδέουν την βομβιστική επίθεση με την επικείμενη δίκη στις 17 Ιανουαρίου 2011 των ήδη συλληφθέντων για τη φερόμενη συμμετοχή τους στην οργάνωση των Πυρήνων.

Επιπλέον η μεθοδολογία –προειδοποιητικό τηλεφώνημα στα συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Alter και «Ελευθεροτυπία»), χτύπημα τις πρωινές ώρες και τεχνογνωσία. Επιπλέον, στις προκηρύξεις τους εξαπέλυαν σφοδρές απειλές κατά της Δικαιοσύνης.
Σε ό,τι αφορά πάντως την ταυτοποίηση της οργάνωσης, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναμένει την προκήρυξη για ανάληψη ευθύνης ενώ μέχρι στιγμής οι εκτιμήσεις γίνονταιμε βάσει τα μέχρι τώρα ευρήματα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών