KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.


Οργή Θεού χτυπά τα Βαλκάνια με πλημμύρες και χιλιάδες εκτοπισμένους σε Αλβανία, Βοσνία, Σερβία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο. Στέλνουν βοήθεια Ελλάδα και Τουρκία.


Στη γειτονική Αλβανία πάνω από 9.000 εγκατέλειψαν τα σπίτια τους ενώ 14.000 εκτάρια γης βρίσκονται κάτω από το νερό. Χωριά έχουν αποκοπεί ενώ το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Από τις πλημμύρες έχουν υποστεί ζημιές περίπου 5.000 σπίτια τα μισά από τα οποία είναι αδύνατο να κατοικηθούν.

Οι αρχές φοβούνται μήπως από την ορμή των νερών σπάσουν φράγματα υδροηλεκτρικών εργοστασίων στην περιοχή της Σκόδρας από όπου πολλοί κάτοικοι αρνήθηκαν να φύγουν και να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα ζώα τους.

Εφόδια στις πληγείσες, από πλημμύρες, περιοχές της Αλβανίας μεταφέρει σούπερ πούμα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που βρίσκεται από χθες στη γειτονική χώρα για βοήθεια στις αλβανικές αρχές. Το ελικόπτερο έχει απογειωθεί από τις 11.45 από το αεροδρόμιο «Giader» 60 ναυτικά μίλια βορείως των Τιράνων.

Διανομή ψωμιού με τη βάρκα στην Αλβανία


Παιδί παρακολουθεί τον χείμμαρο

Από παράκαμψη διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Ελλάδα, από τη Βουλγαρία, εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων, που είχαν ως αποτέλεσμα την υπόσκαψη σημείου στον Στρυμώνα και την κατάρρευση τμήματος του διεθνούς δρόμου Ε79, στην περιοχή Κρέσνα, 60 χιλμ. από τα ελληνικά σύνορα. Αργά τη νύχτα, φορτηγό αυτοκίνητο παρασύρθηκε, στο σημείο, από το ορμητικό νερό και ο οδηγός του εξακολουθεί αγνοείται.

Άλλα επτά άτομα, εξάλλου, αγνοούνται στη Βουλγαρία -ανάμεσά τους δύο παιδιά- τα οποία βρίσκονταν σε σπήλαιο, κοντά στο χωριό Μπόσνιεκ δυτικά της Σόφιας. Το σπήλαιο πλημμύρισε από τον όγκο του βρόχινου νερού. Πυροσβέστες και ειδικευμένες εταιρίες προσπαθούν να διευρύνουν με βαριά μηχανήματα την είσοδο της σπηλιάς, ώστε να φύγει ταχύτερα το νερό. Παράγοντες της Πολιτικής Άμυνας ελπίζουν πως, δεδομένου ότι το σπήλαιο είναι μεγάλο, οι αγνοούμενοι πιθανότατα κατάφεραν να προστατευτούν σε ασφαλές σημείο του.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι, εξάλλου, για περίπου 200 σπιτικά στη δυτική και νοτιοδυτική Βουλγαρία, που πλημμύρισαν από τον όγκο του νερού και κατέφυγαν για βοήθεια στα σωστικά συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών