KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ...!!

undefined

Περαίωση έστειλε το ελληνικό κράτος στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ζητώντας του να καταβάλλει το ποσό των 2.000 ευρώ για το διάστημα 2000-2004!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, o Κωνσταντίνος δηλώνει κάτοικος του εξωτερικού, δεν διαθέτει περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα και είχε συναλλαγή με το δημόσιο κατά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όταν το ανάκτορο του Τατοΐου πέρασε στον έλεγχο του κράτους.

Η επόμενη δοσοληψία με το δημόσιο ήταν το 2002 όταν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του επιδίκασε αποζημίωση ύψους 13,7 εκ. ευρώ , που πληρώθηκε από τη ΔΟΥ Αχαρνών σε πληρεξούσιους του τέως.

Μολαταύτα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η περαίωση που στάλθηκε ζητεί από τον Κωνσταντίνο να καταβάλλει 500 ευρώ για κάθε χρήση και μάλιστα έχει το δικαίωμα για 10% έκπτωση αν πληρώσει εφάπαξ το φόρο.

Για την εφορία ο πρώην βασιλιάς είναι «επιχειρηματίας παραγωγός δασικών προϊόντων» παρόλο που δεν έχει ταυτότητα  για αυτό και το ειδοποιητήριο στάλθηκε στον αντίκλητό του.

Το καλό είναι ότι τη γλυτώνει φτηνά αφού καταβάλει μόνο τις τέσσερις χρήσεις αφού τις άλλες έξι τους τις χάρισαν...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών