KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΕΣ.


undefined

Τρεις εν ενεργεία καθολικοί ιερείς από την Ιρλανδία αποτελούν το επιτυχημένο τρίο που "σπάει" ταμεία στις ΗΠΑ, με το όνομα “The Priests” (Οι παπάδες). Το γκρουπ των Eugene O'Hagan, του αδελφού του Martin O'Hagan και του David Delargy κατέλαβε την κορυφή σε δύο κατηγορίες των αμερικάνικων chart, για το πιο επιτυχημένο συγκρότημα του 2010 και για τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Η αμερικανική αγορά, η κατάληψη της οποίας αποτελεί στοίχημα για πολλούς βρετανούς καλλιτέχνες, για το τρίο των κληρικών αποδείχτηκε "παιχνιδάκι".
Φυσικά οι ιερείς δεν ξεπέρασαν γνωστούς αμερικανούς σταρ της μουσικής βιομηχανίας, καθώς μιλάμε για κατηγορίες που αφορούν στην κλασική μουσική.
Οι «Παπάδες» υπέγραψαν συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία το 2008 και μέσα σε δύο χρόνια έχουν γίνει σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής παγκοσμίως. Το άλμπουμ με το οποίο έκαναν το ντεμπούτο τους έγινε πλατινένιο σε τέσσερις χώρες και χρυσό σε άλλες τρεις. Τον Δεκέμβριο του 2008 μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες για το ρεκόρ πωλήσεων πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών στην κλασική μουσική.
Οι πωλήσεις των δίσκων τους κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ανεβαίνουν κατακόρυφα. Παρά την «ιλιγγιώδη» επιτυχία τους, οι τρεις ιερείς δεν εγκατέλειψαν τις ενορίες τους και τώρα στις χριστουγεννιάτικες τελετές οι πιστοί θα τους απολαύσουν χωρίς …εισιτήριο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών