KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ .



undefined
Προσθήκη λεζάντας

Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε σήμερα ότι θα επιτεθεί εναντίον της Νότιας Κορέας εάν η Σεούλ πραγματοποιήσει ασκήσεις με πραγματικά πυρά πυροβολικού στο νησί Γιονπιόνγκ στ΄ανοικτά των δυτικών ακτών της κορεατικής χερσονήσου, μετέδωσε το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

"Στην περίπτωση που η Σεούλ προχωρήσει στα σχέδιά της αυτά, παρά τις προειδοποιήσεις μας, ο στρατός μας θα θα πραγματοποιήσει επίθεση για την αυτοάμυνά του, όπως έχουμε δηλώσει στο παρελθόν", τόνισε η ίδια πηγή.

Εξάλλου, όπως μετέδωσε σήμερα το CNN, ο κυβερνήτης του Νέου Μεξικού Μπιλ Ρίτσαρντσον, ο οποίος επισκέπτεται τη Βόρεια Κορέα, πρότεινε στην Πιονγκγιάνγκ μια "κόκκινη στρατιωτική τηλεφωνική γραμμή" ανάμεσα στις δυο Κορέες για να χρησιμοποιείται στην περίπτωση επεισοδίων στα κοινά τους σύνορα.

Ο Ρίτσαρντσον πρότεινε επίσης τη σύσταση στρατιωτικής επιτροπής τα μέλη της οποίας θα είναι Νοτιοκορεάτες, Βορειοκορεάτες αλλά και Αμερικανοί, οι οποίοι θα επιβλέπουν διαφιλονικούμενες ζώνες στην Κίτρινη Θάλασσα.

Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ προκειμένου να ανατρέψει το "πολεμικό κλίμα", με τον καιρό να στέκεται σύμμαχος στην προσπάθεια, καθώς καθυστερεί την προγραμματισμένη άσκηση της Σεούλ.

Η αντιπαράθεσή τους έχει εγείρει ανησυχίες στη διεθνή κοινότητα, καθώς εκτιμάται ότι η κατάσταση θα μπορούσε κλιμακωθεί και να ξεφύγει από τον έλεγχο, με τις δύο πλευρές να δηλώνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν στρατιωτικά μέσα για να υπερασπιστούν αυτό που διατείνονται ότι είναι έδαφός τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών