KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ.Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΛΗ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΟΚΗ.

Με την απόφαση υπ' αριθμ. 7317/2010 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ακυρώθηκε η πράξη εκούσιας αναγνώρισης της Χαράς Βοσκοπούλου από τον πατέρα της Τόλη Βοσκόπουλο.
Το Πρωτοδικείο έκανε δεχτή την αγωγή με την οποία ο τραγουδιστής  υποστήριζε ότι παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε τη συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης  με συνέπεια πλέον η Χαρά να χάνει το δικαίωμα διατροφής  κατά τη διάρκεια των σπουδών της, κάτι που απαιτούσε έως τώρα.
Σε ότι αφορά ωστόσο στο επίθετο της, είναι προσωπική απόφαση του Βοσκόπουλου αν θα της επιτρέψει να εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί.
Η δικαστική αντιπαράθεση της 22χρονης και της μητέρας της Τζούλιας Παπαδημητρίου με τον καλλιτέχνη ξεκίνησε όταν εκείνος απαίτησε  τεστ DNA για να εξακριβώσει την πατρότητα της κοπέλας. Μάλιστα ο ίδιος είχε καταθέσει  αίτηση  στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, η οποία απορρίφθηκε, καθώς, σύμφωνα με την απόφαση, δεν κρίθηκε επαρκής.
Ωστόσο η άρνηση της Χαράς να προσέλθει για αιμοληψία, άλλαξε τα δεδομένα με αποτέλεσμα  ο τραγουδιστής να ζητήσει από την ελληνική Δικαιοσύνη ή να αποφασίσει την επανάληψη της διαδικασίας του DNA ή να ακυρώσει την πράξη αναγνώρισης της Χαράς, για κάτι που τελικά δικαιώθηκε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών