KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ...!!



Την πλαστογραφία την είχαν στο… αίμα τους! Τρία άτομα, ο ένας καταζητείται, είχαν αναγάγει σε τέχνη την παρανομία κάθε είδους. Ως …μέλη εγκληματικής ενέργειας, είχαν προβεί σε μια σειρά ενεργειών όπως κλοπές αυτοκινήτων, πλαστογραφία, χρήση πλαστών εγγράφων και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Οι νεαροί, ηλικίας 29 και 31 ετών, συνελήφθησαν στη περιοχή της Λιβαδειάς όταν το όχημά τους εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα οι δράστες κινούνταν ύποπτα κοντά σε υποκατάστημα τράπεζας.


Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί , το ένα από τα τρία άτομα τράπηκε σε φυγή ενώ οι άλλοι δυο προσήχθησαν στην ασφάλεια.
Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 31χρονος δράστης έφερε πλαστό δελτίο ταυτότητας, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, είχε κλαπεί από την περιοχή του Γέρακα Αττικής.


Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος δράστης, με την συμμετοχή και λοιπών συνεργών του, αφαίρεσαν από την περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας αυτοκίνητο, μάρκας BMW Μ3, ενώ στην κατοχή του ανευρέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 3 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 960 ευρώ.

Σε έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: Δέκα τρία μηχανογραφημένα δελτία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, που αφορούν στοιχεία αυτοκινήτων, ιδιοκτήτες αυτών και διευθύνσεις κατοικίας, επτά ιδιόχειρα σημειώματα που αναγράφουν αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων και κλειδιά πολυτελών αυτοκινήτων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών