KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΞΟΦΥΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Η Αλίνα Καμπάεβα, δεν είναι απλώς μια εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά φημολογέιται ότι έιναι και η ερωμένη του Ρώσου Πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν. Επομένως  το γεγονός ότι επιλέχθηκε να είναι το πρόσωπο του περιοδικού Vogue στη Ρωσία για τον Ιανουάριο, αναμένεται να πυροδοτήσει σχόλια και συζητήσεις...

Στο εξώφυλλο της ρωσικής έκδοσης του περιοδικού Vogue για τον Ιανουάριο του 2011, φιλοξενείται η Αλίνα Καμπάεβα, η 27χρονη ολυμπιονίκης και πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής.
Δεν πρόκειται απλά για μια πανέμορφη αθλήτρια, αλλά για τη γυναίκα, που φέρεται έχει πάρει το μυαλό του ισχυρότερου άνδρα και πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η απόφαση του περιοδικού να τη βάλει στο εξώφυλλο, είναι πιθανό να προκαλέσει την οργή του Πούτιν, ο οποίος έχει διαψεύσει κατηγορηματικά, ότι άφησε τη γυναίκα του Λουντμίλα, με την οποία έχει δύο κόρες, για τα μάτια της Καμπάεβα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών