KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ GAY!!!



Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι μόνο για τους λεβέντες αλλά και για τα κορίτσια με αγγελικό πρόσωπο. Έτσι η 18χρονη Ruby Thomas θα πληρώσει το τίμημα των πράξεων και των ρατσιστικών της απόψεων περνώντας το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Trafalgar Square. Η έφηβη με το αγγελικό πρόσωπο και ο 20χρονος φίλος της, Joel Alexander ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν έναν 62χρονο δημόσιο υπάλληλο, λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Το θύμα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή επί 18 ημέρες, ωστόσο, δεν τα κατάφερε τελικά, αφού τα τραύματα που είχε στο κεφάλι ήταν πολύ σοβαρά.

Όλα έγιναν στις 25 Σεπτεμβρίου του 2010 όταν η νεαρή κοπέλα και ο φίλος της επέστρεφαν από ένα πάρτι και είδαν στην Trafalgar Square, τον άτυχο Ian Baynham να περπατάει χέρι χέρι με έναν άλλο άνδρα.

Μεθυσμένη η Ruby άρχισε να βρίζει τον 62χρονο ανάμεσα σε δεκάδες τουρίστες που περνούσαν εκείνη την ώρα από το δρόμο. Στη συνέχεια ανέλαβε ο φίλος της που με μια μπουνιά στο πρόσωπο τον έριξε στο έδαφος. Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήθελε να το δώσει η ίδια η 18χρονη. Με απίστευτη μανία και μίσος, η Ruby Thomas κλώτσησε τον άντρα στο πρόσωπο.

Η παρέα έφυγε τρέχοντας αφήνοντας αιμόφυρτο τον άτυχο Ian. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα, μια κάμερα σε ασανσέρ κοντινού κτιρίου, τους κατέγραψε να γελούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτε.

Στις 13 Οκτωβρίου, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση, ο 62χρονος δημόσιος υπάλληλος υπέκυψε στα τραύματα του.

Να αναφέρουμε ότι η 18χρονη Ruby έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Τον Δεκέμβριο του 2007, σε ηλικία μόλις 15 ετών, είχε επιτεθεί σε οδηγό λεωφορείου, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Η ποινή για τους δύο νεαρούς θα ανακοινωθεί με το νέο έτος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών