KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΟ MAIL ΑΠΟ Τ FACEBOOK.

facebookΚατά τη διάρκεια της Δευτέρας, το FACEBOOK, η δημοφιλέστερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, με περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνει νέο mail service που έρχεται να τεθεί αντιμέτωπο σ τα ήδη υπάρχοντα της Google (Gmail), της Yahoo (Yahoo! Mail), της Microsoft (Hotmail) και της Apple.
Η υπηρεσία αυτή, την οποία ανεπισήμως τα στελέχη του Facebook αποκαλούν «φονέα gmail», αναμένεται να εντείνει ακόμα περισσότερο τον αντιπαράθεση με το Google.
Πρόσφατα το Google απέκλεισε το Facebook από τη δυνατότητα εισαγωγής των επαφών των χρηστών του gmail επικαλούμενο την άρνηση του Facebook να επιτρέψει εξαγωγή στοιχείων των χρηστών του. Σε απάντηση το Facebook δρομολόγησε μηχανισμό που επιτρέπει στους χρήστες του να σώσουν όλες τις επαφές τους από gmail στον υπολογιστή τους πριν τις μεταφέρουν στη νέα του υπηρεσία, που θα έχει κατάληξη @facebook.com.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών