KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

MONO 60 ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Μόνο 60 είναι οι πλούσιοι αυτής της χώρας δηλώνοντας εισοδήματα άνω των 900.000 ευρώ για το 2009 και μάλιστα όλοι μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες, σύμφωνα με τα στοιχεία από την επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, τα οποία καταδεικνύουν, γιατί η χώρα βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το 60% των φορολογούμενων δήλωσαν ετήσια εισοδήματα κάτω από 12.000 ευρώ και δεν φορολογήθηκαν.
Τα φορολογικά βάρη σύμφωνα με τα στοιχεία «σηκώνουν» οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, καθώς καταβάλλουν το 52,59% του συνολικού φόρου εισοδήματος. Μάλιστα, 7 στους 10 γιατρούς, δικηγόρους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσαν εισοδήματα που δεν ξεπέρασαν τα 10.500 ευρώ, δηλαδή είχαν μηνιαίο εισόδημα 875 ευρώ, την ώρα που οι αγρότες δήλωναν μεγαλύτερα ετήσια έσοδα και πιο συγκεκριμένα 11.429 ευρώ κατά μέσο όρο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών