KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ SELEBRITIES MΠΟΡΕΙΣ.


south-beachΕντάξει, πάσσο…! Είστε πολύ ευχαριστημένοι με την πενθήμερη και οκτάωρη εργασία που έχετε και υποστηρίζετε ότι διατηρείτε μια απόσταση από τα… φρου – φρου και τα αρώματα του… σελεμπριτόκοσμου. Παραδεχτείτε το όμως, υπάρχει ένα μικρό κομμάτι σας που αναρωτιέται τί κάνουν αυτές οι… glamorous ‘θεότητες’ όταν δε σαγηνεύουν τις κάμερες ή δεν απασχολούν τα πρωτοσέλιδα με τα καμώματά τους. Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στις προσωπικές τους ζωές, σας έχουμε φτιάξει μια λίστα με τους 11 πιο αγαπημένους προορισμούς των διασημοτήτων. Φτιάξτε τις βαλίτσες σας και κατευθυνθείτε προς τα εκεί, για να πάρετε μια δόση από το lifestyle των διασήμων!
1. O (πιο) μεγάλος δρόμος…! Λεωφόρος Σάνσετ, Λος Άντζελες.
1(3)Αρχίζοντας την περιήγησή μας από το Νο1, αυτή η λεωφόρος είναι η πιο γνωστή σε όλους αφού όλοι μας την έχουμε δει σε όλες σχεδόν τις ταινίες. Τώρα, την έχετε μπροστά σας…! Η Λεωφόρος Σάνσετ λοιπόν, φτάνει σε μήκος τα 35 χιλιόμετρα και απλώνεται από το κέντρο του Λος Άντζελες μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι διασημότητες επιλέγουν το Μπέβερλυ Χιλς ή το Μπελ – Αιρ για τόπο διαμονής τους, και σε μια βόλτα είναι σίγουρο ότι θα δείτε πολλούς celebrities.
Κάτι πιο…special? Όλο το μέρος έχει ένα… «αστεράτο» feeling…! Μπείτε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία του Μπέβερλυ Χιλς, και ανάμεσα στις τόσες σταρλετίτσες που θα δείτε γύρω – γύρω σας, μπορεί κι εσείς να αισθανθείτε σαν σταρ…!
2. Η «γενέτειρα» των stars…! – Τραϊμπέκα, Νέα Υόρκη.
2(1)Μία από τις πιο cool γειτονιές της Νέας Υόρκης, η Τραϊμπέκα είναι μία περιοχή με τριγωνικό σχήμα κάτω από το Canal Street στην Κάτω Πλευρά του Μανχάτταν. Για να δείτε τα διάσημα πρόσωπα εδώ, δε χρειάζεται να… το ρίξετε στις προσευχές, γιατί είναι ο τόπος διαμονής τους. Η καλύτερη εποχή για μια επίσκεψη είναι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.
Κάτι πιο… special? Υπάρχει μια παλιά πεποίθηση που λέει ότι για να δείτε τους stars, πρέπει να πάτε στα εστιατόρια που τους ανήκουν. Το “Tribeca Grill” είναι ένα από αυτά τα εστιατόρια της γειτονιάς, και ανήκει στους κ.κ. Robert De Niro, Sean Penn, Ed Harris και Bill Murray.
3. Η αυθεντική Ριβιέρα…! – Μόντε Κάρλο, Ο ‘Χρυσός Δακτύλιος’.
3(1)Ο ‘Χρυσός Δακτύλιος’, “δεμένος” με τις Λεωφόρους Monte Carlo και Beaux Artes, καθώς επίσης και την οδό του Φωτός, είναι δημοφιλές στέκι για τους πλούσιους και τους διάσημους. Περπατήστε τον, και δε θα δυσκολευτείτε πολύ να μαντέψετε το γιατί…! Με μαγαζιά διακεκριμένων σχεδιαστών μόδας και κοσμηματοπωλών (Louis Vuitton, Cartier) στη σειρά, στο μέρος αυτό συχνάζουν οι… «επιδειξίες», οι… φανταχτεροί του Χόλλυγουντ!
Κάτι πιο… special? Είναι καλύτερα η επίσκεψή σας στο Μονακό να συμπέσει με το Γκραν Πρι, που ούτε λίγο ούτε πολύ είναι το ετήσιο σημείο για ραντεβού των… «γνωστών» όλου του κόσμου…!
4. Παραλίες και Μπικίνι…! – Μαϊάμι, “South Beach” (Φλόριντα).
4(2)Μερικοί αποκαλούν τη συγκεκριμένη παραλία «Αμερικάνικη Ριβιέρα», και για μερικούς είναι η «Περιοχή της Αρτ Ντεκό». Στη South Beach στο Μαϊάμι συρρέουν αστέρες και διασημότητες διεθνούς φήμης όταν θέλουν να ξεφύγουν από την τρέλα της καθημερινότητάς τους για να βρεθούν εκεί που θα μπορούσαν να βρουν… άντε, λίγη περισσότερη τρέλα…! Τα εκθαμβωτικά κορμιά στις παραλίες και η υπέροχη αρχιτεκτονική «αρτ ντεκό» κάνουν τους παπαράτσι να μη σταματούν τα «κλικ», και με τόσα πολλά διάσημα πρόσωπα γύρω – γύρω, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση γιατί το μέρος αποκαλείται «το Χόλλυγουντ της Ανατολικής Ακτής»…!
Κάτι πιο… special? Με… μπικινο-φορούσες επάνω σε rollerblades, και… γοργόνες στα καθαρά ημίρηχα νερά, αυτό το μέρος θεωρείται χάρμα οφθαλμών κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά και τα nightclubs όπως το “Blue” και το “Circa 28” θα φροντίσουν σίγουρα να μην κοιμάστε τα βράδια…! Στα συν της, το ότι αποτελεί «ακτή – μαγνήτη» για τους ηδονιστές…!
5. «Ιταλική… και μες στη Μόδα…!» – Γκαλερία  (Στοά)  “Vittorio Emmanuele II”, Μιλάνο.
5(1)Φέρτε στο μυαλό σας το Μιλάνο: μπροστά στα μάτια σας θα απλωθεί όλη η λάμψη, και η στοά “Vittorio Emmanuele II” είναι η επιτομή της. Περπατήστε στο γυάλινο εσωτερικό της,  και θα ερωτευθείτε τις υπέροχες δομές καθώς και τα όμορφα πρόσωπα που τις θαυμάζουν. Από την άλλη πλευρά, ίσως δυσκολευτείτε πάρα πολύ να εντοπίσετε κάποιο διάσημο πρόσωπο, γιατί όλοι οι παρευρισκόμενοι σ’ αυτήν την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας μοιάζουν σαν σωσίες τους…!
Κάτι πιο… special? Τα τραπεζάκια που ξεπροβάλλουν από τις καφετέριες και τα εστιατόρια της στοάς είναι από τα καλύτερα μέρη για να ξεκουραστείτε και να χαζέψετε τον κόσμο που βολτάρει.
6. «Γαλλική… Γαρνιτούρα…!» -  Κρουαζέτ, Κάννες.
6(1)Δεν εκπλαγήκατε, έτσι; Να σας πούμε την αλήθεια, δε θα το περιμέναμε αν ασχολείστε ενεργά με τον κινηματογράφο. Ίσα – ίσα που σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να έχετε ήδη επισκεφθεί αυτήν την κομψή λεωφόρο. Οι διάσημοι επισκέπτονται αυτήν την κλασσάτη τοποθεσία είτε για το ετήσιο φεστιβάλ Κινηματογράφου, είτε για να κάνουν τα ακριβά και… λαμπερά ψώνια τους…! Κι αν η διασημότητα που θέλετε να συναντήσετε τυχαίνει να είναι μία λάγνα πορνοστάρ, το Φεστιβάλ “Hot D’ Or” είναι δυο βήματα πιο πέρα…!
Κάτι πιο… special? Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε αυτό το μέρος είναι κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο ελκύει τους… μεγαλοκαρχαρίες της Διεθνούς Κινηματογραφικής Σκηνής. Με τόσες πολλές διασημότητες που τιμούν με την παρουσία τους το κόκκινο χαλί, μάλλον θα ψάχνετε με το… φανάρι του Διογένη για κάποιον που δεν έχετε δει στο σελιλόιντ…!
7. Πέρα από … Αγγλικές τυπικότητες…! – Σόχο, Λονδίνο.
7Με τα πάμπολλα clubs, pubs, bars, εστιατόρια, sex –shops, και τις καφετέριες που μένουν ανοιχτές μέχρι αργά , το Σόχο έχει ακριβώς τα κατάλληλα συστατικά για να γίνει ένα από τα πιο in στέκια των διασήμων, αφού δίνει την εντύπωση ότι… διανυκτερεύει! Ως κέντρο της βιομηχανίας του Ανεξάρτητου Βρετανικού Κινηματογράφου, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πέσετε πάνω σε κάποια σταρλετίτσα που περπατά στους δρόμους της γειτονιάς. Το Σόχο μεταμορφώθηκε από ένα προάστιο το οποίο υπήρξε το κέντρο μιας θανάσιμης πανδημίας χολέρας στα 1854 σε μια από τις πιο… μοδάτες τοποθεσίες της Ευρώπης. Μια σίγουρα θετικότατη εξέλιξη…!
Κάτι πιο…special? Μπαίνοντας μέσα σ’ ένα από τα nightclubs του Σόχο, είναι 100% σίγουρο ότι θα συναντήσετε καυτά κορμιά που… κοσμούν την Υφήλιο ποζάροντας σε προκλητικές στάσεις…! Το “Soho Reveu Bar” και το “Death Disco” είναι τα πιο δημοφιλή…!
8. Ιστορική συνάφεια…! – «Λάτιν Κουόρτερ», Παρίσι.
8Γεμάτο με κάθε λογής φοιτητές και σπουδαστές, το «Λάτιν Κουόρτερ» – που φιλοξενεί ιστορικά μνημεία όπως το Πάνθεον, τη Σορβόννη και διάφορα μουσεία- αγγίζει αρκετά συχνά το καλλιεργημένο πνεύμα των μοντέλων, καθώς και άλλων διασημοτήτων ανά τον κόσμο… Ελάτε τώρα, ασφαλώς και έχουν καλλιεργημένο πνεύμα…! Οι trendy γειτονιές που ολοένα και αυξάνονται, καθώς και η ατμόσφαιρα που προσδίδουν οι φοιτητές, γεμίζουν αυτό το μέρος με μια γοητευτική νεανική ζωντάνια…!
Κάτι πιο … special? Υπάρχουν μουσεία όπως το “Musée De Cluny” και το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στον “Ζαρντέν Ντε Πλαντ” τα οποία αξίζει να επισκεφθείτε, αν έχετε την πρόθεση να ρίξετε μια ματιά στα διάφορα διάσημα… τυπάκια που θαυμάζουν τα εκθέματα (αν βεβαίως δεν είναι στο στυλ σας να τα θαυμάζετε εσείς…!)
9.  Εδώ χαλαρώνουν…! – SnowMass Village, Άσπεν  (Βόρεια Αμερική).
9Μερικές προκλητικές γυναικείες παρουσίες με αψεγάδιαστα κορμιά οι οποίες ποζάρουν σε καυτές στάσεις, χρειάζονται να… δροσιστούν και το Άσπεν – ο κορυφαίος προορισμός για σκι στην Βόρεια Αμερική- είναι το κατάλληλο μέρος…! Όλα τα top μοντέλα της διεθνούς μόδας συγκεντρώνονται εκεί, είτε για να βάλουν φωτιά στις πίστες είτε για να… cool-άρουν στο Caribou Club, ένα από τα καλύτερα πριβέ clubs της Αμερικής.
Κάτι πιο… special? Η καλύτερη εποχή για να εντοπίσετε διάσημους στο SnowMass Village είναι κατά τη διάρκεια του “Aspen Celebrity DownHill”, ενός ετήσιου εράνου για το “Aspen Youth Experience” όπου διασημότητες από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τον αθλητικό χώρο, καταφθάνουν για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο cocktail parties και soirée de gala…!
10. Γεύση… Ανατολής! – Σιντζούκου, Τόκιο.  
10Στο άκουσμα του ονόματος της Ιαπωνικής πρωτεύουσας, το μυαλό γεμίζει με… φλασιές  από ηλεκτρονικά gadjet-άκια και οικοδομήματα που αγγίζουν τον ουρανό. Αν όμως βρεθείτε στο Σιντζούκου, το σκηνικό ανατρέπεται με απροσδόκητο τρόπο. Επαγγελματική και καταναλωτική περιοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη νύχτα μετατρέπεται σε ένα ατέλειωτο μπαρ-πάρτυ χωρίς ενδοιασμούς…! Με ένα πλήθος νεαρών και μοδάτων ντόπιων που όλο και αυξάνεται, και με μία αξέχαστη καταναλωτική εμπειρία που προσφέρει, δεν είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί αυτό το μέρος… ορθώνει το ανάστημά του ως «ένας προορισμός για ψώνια και δυνατό γλέντι από τους celebrities»…! Επίσης, το Σιντζούκου φιλοξενεί τα xxx και gay nightclubs του Τόκιο. Σας το λέμε μόνο και μόνο για να έχετε μια πιο σφαιρική γνώση…!
Κάτι πιο… special? Κατευθυνθείτε στο ανατολικό Σιντζούκου για να … πάρετε τη δόση σας από strip clubs, bars με κοπέλλες πρόθυμες να σας κρατήσουν συντροφιά αν τις κεράσετε πανάκριβα ποτά, και καταστήματα με μηχανές πατσίνκο. Εκτός από… «διασκέδαση ενηλίκων», αυτό το μέρος προσφέρει shows με παραδοσιακή μουσική και χορούς. Το “Studio Alta” είναι ένα δημοφιλές στέκι συναντήσεων, που πάντα σφύζει από ζωή.
11.  Ψίθυροι… Μπόλλυγουντ! – Μουμπάι, Ινδία.
11(1)Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε κατά την επίσκεψή σας σ’ αυτήν την εμπορική πρωτεύουσα -εκτός από την έντονη ζωή της-  είναι η ατόφια δύναμη των σταρ της…! Μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε με μεγάλη ευκολία μια… τηλεοπτική φίρμα ή ακόμα κι έναν ηθοποιό του Μπόλλυγουντ. Άλλωστε, βρίσκεστε στην καρδιά της Ινδικής ψυχαγωγικής βιομηχανίας…!  Αν, για παράδειγμα, σας τύχει να γνωρίσετε ένα όμορφο συνηθισμένο κορίτσι («της διπλανής πόρτας» που λέμε) ζητήστε το τηλέφωνό της και κρατήστε το. Σε μερικούς μήνες μπορεί να είναι μια σταρ!
Κάτι πιο… special? Για να δείτε την αφρόκρεμα των ηθοποιών, επισκεφθείτε την Film City στην περιφέρεια της πόλης και παρακολουθήστε το making of κάποιου επόμενου mega blockbuster. Αν σας πέφτει μακρυά, κάντε μια βόλτα μέχρι τη Lokhandwala στα προάστια όπου μένουν, και οι πιθανότητες να πέσετε πάνω σε έναν από αυτούς είναι εξαιρετικά πολλές.
Κι αν εσείς δεν είχατε την τύχη να γεννηθείτε celebrity, μπορείτε κάλλιστα να ζήσετε για λίγο τη ζωή τους αν επισκεφθείτε αυτά τα μέρη…! Βγείτε έξω λοιπόν και νιώστε τη δύναμη που έχουν οι stars…!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών