KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

SYPER ΓΙΑΓΙΑ.....

Η «super» γιαγιά της Κορίνθου συνέλαβε την κλέφτραΤο λέει η καρδιά της μιας γιαγιάς που θα μπορούσε να κάνει καριέρα… αστυνομικού! Όχι μόνο τσάκωσε στα πράσα την αλλοδαπή που είχε βάλει «χέρι» στο ταμείο του καταστήματος της κόρης της, αλλά και την άρπαξε από το μαλλί, κατορθώνοντας να την κρατήσει, ώσπου να εμφανιστεί η Αστυνομία.
Η «super» γιαγιά έδρασε στο πιο πολυσύχναστο σημείο του εμπορικού κέντρου της Κορίνθου, όπου αντικαθιστούσε για λίγο την κόρη της στο κατάστημα παιδικών ενδυμάτων που διατηρεί. Εξυπηρετούσε μια πελάτισσα, όταν είδε να μπαίνουν δυο νεαρές Βουλγάρες που άρχισαν να περιφέρονται στο κατάστημα, δήθεν για να δουν ρούχα. Όταν είδε τη μια από αυτές να κάνει νόημα στην άλλη να φύγουν, η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.
Έτσι, πήγε κατευθείαν στο ταμείο και βρήκε το συρτάρι ανοιχτό και άδειο! Χωρίς να χάσει στιγμή, σταμάτησε τη νεαρή Βουλγάρα και της ζήτησε να δώσει πίσω τα χρήματα. Όμως, εκείνη έκανε την ανήξερη και έκανε να φύγει. Τότε, η… λεβεντογιαγιά την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια.
Περαστικοί που άκουσαν τις φωνές της μπήκαν στο κατάστημα και, όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, ειδοποίησαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι συνέλαβαν την δράστιδα και την παρέδωσαν στους συναδέλφους τους της Ασφάλειας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών