KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ TOY SEΧ.

undefined

Ήθελε να κάνει kinky ερωτικά παιχνίδια και παραλίγο να χάσει τον ένα του μηρό!! Ο λόγος για ένα ζευγάρι στην Σουηδία που αποφάσισε να αναπαραστήσει σκηνές από την ταινία "Βασικό Ένστκτο" αλλά τα ερωτικά παιχνίδια δεν φαίνεται να τους βγήκαν σε καλό..

Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα σαδομαζοχισμού και υπό την επήρεια αλκοόλ ο 47χρονος σύζυγος χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μαχαίρι έκοψε τα εσώρουχα της 36χρονης συζύγου του ώστε να της ανεβάσει τη λίμπιντο όπως είπε αργότερα στην κατάθεσή του στην αστυνομία.
Μετά και κατά τη διάρκεια του σεξ ο σύζυγος αποφάσισε να τοποθετήσει το μαχαίρι στο εσώρουχό του ώστε να το αρπάξει η γυναίκα του με τα δόντια! Όμως, κατά ένα περίεργο τρόπο έφτασε στο μηρό του με αποτέλεσμα η απρόσεκτη σύζυγος να τον μαχαιρώσει και να χάσει πολύ αίμα.

Αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να βρεθεί στο νοσοκομείο της Βαστέρας στην κεντρική Σουηδία.

Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης ανέφερε  "Από ότι καταλάβαμε μετά την ανάκριση, πρόκειται για μια σεξουαλική πράξη που είχε αυτή την απρόοπτη τροπή". Τελικά, η γυναίκα αφού πέρασε κάποιες ώρες στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της.

Έτσι είναι αυτά!! Άμα θέλουμε τέτοιες τρελίτσες στο κρεβάτι μας, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλά να έχουμε εκτός από πόδια και τα μάτια μας ανοιχτά..

 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών