KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΞΕΔΙΔΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 12 ΕΤΩΝ.


Στη σύλληψη ενός 66χρονου για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, ενώ συνελήφθησαν η μητέρα και η αδελφή της ανήλικης για μαστροπεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε απομονωμένο και σκοτεινό σημείο περιοχής του Ηρακλείου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν τον 66χρονο εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου του να ασελγεί στο ανήλικο κορίτσι.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή της ανήλικης και κατασχέθηκαν ένα πακέτο τσιγάρα, μία πορτοκαλάδα, ένα ποτό βότκα, ένα πακέτο σποράκια και τέσσερις τυποποιημένοι στιγμιαίοι καφέδες. Είδη, που, όπως προέκυψε από την έρευνα, προσέφερε στην 12χρονη ο 66χρονος, ως υλικό αντάλλαγμα για τις ασελγείς του πράξεις.

Από την προανάκριση προέκυψε, ότι η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρη της, εξωθούσε στην πορνεία την μικρή κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων.

Σύμφωνα με τις αρχές, η 46χρονη επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων. Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών