KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟΝ 3 ΟΡΟΦΟ ΠΗΔΗΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ.



Έχουμε ακούσει κατά καιρούς για ερωτικές παράνομες εξωσυζυγικές ιστορίες που καταφέρνουν να βάλουν λίγο αλάτι στην καθημερινή ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Τι γίνεται όμως όταν η έκβαση αυτών των περιπετειών δεν είναι και τόσο ομαλή;;
 Σήμερα στο φως η ιστορία μιας ελκυστικής σαραντάρας, γυναίκας πολύ γνωστού στελέχους μεγάλης εταιρείας που γνώρισε τον αθλητικό συνομήλικο της με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό πριν από περίπου έξι μήνες και έκανε παράνομο ερωτικό δεσμό μαζί του!

Το ζευγάρι ζούσε μεγάλες στιγμές όταν ο σύζυγος έφευγε από το σπίτι. Αυτή έπαιρνε τηλέφωνο τον εραστή της και αυτός πήγαινε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της. Όμως  ένα απόγευμα μια από τις προηγούμενες μέρες, ο σύζυγος επέστρεψε ξαφνικά στο σπίτι και βρήκε το παράνομο ζευγάρι να “βγάζει” τα μάτια του!

Εκείνη προσπάθησε να καλύψει τη γύμνια της, ενώ εκείνος θέλησε να προστατεύσει την σωματική του ακεραιότητα. Έτσι ο εραστής στην προσπάθεια του να κρυφτεί από τον σύζυγο βρήκε στο μπαλκόνι. Και εκεί όμως τον βρήκε ο μαινόμενος σύζυγος. Οπότε ο μοναδικός δρόμος διαφυγής για τον εραστής της ξανθιάς κυρίας ήταν να διαφύγει από τον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Εκεί βρισκόταν ένα ψηλό δέντρο κι έτσι ο 40χρονος πίστεψε πως θα μπορούσε να πιαστεί από τα κλαδιά και να κατέβει. Όμως τα κλαδιά δεν άντεξαν και έτσι βρέθηκε στο κενό να σφαδάζει από τον πόνο!

Το μαρτύριο του 40χρονου Καζανόβα δεν τελειώνει εκεί καθώς κάποιοι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία πιστεύοντας ότι ήταν διαρρήκτης. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια και στα πλευρά αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Άρα τώρα για να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ένα παράνομο δεσμό, θα πρέπει πρώτα να εξασκηθείτε στο βασικό δρασκέλισμα κλαδιών και δέντρων γενικότερα. Me Tarzan…you Jane??

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών