KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 800 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟΥ ΟΕΟ;;;;

undefined

Διαστάσεις αστυνομικού θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση κλοπής ενός τόνου χρυσού από το αεροδρόμιο της Σόφιας. Μάλιστα λόγω του κινηματογραφικού χαρακτήρα της κλοπής, έχει χαρακτηριστεί από τον βουλγαρικό τύπο ως «η κλοπή του αιώνα».


Η κλοπή έγινε στις 18 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο της Σόφιας, μετά από δεκάλεπτο μπλακ άουτ που προκάλεσαν οι δράστες. Η διακοπή του ρεύματος είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί το κατασχεθέν χρυσάφι, το βάρος του οποίου έφτανε τον ένα τόνο.


Στις 10 Νοεμβρίου έξι άτομα συνελήφθησαν, ως βασικοί ύποπτοι, ανάμεσά τους ένας πρώην τελωνειακός που θεωρείται και ως ο «εγκέφαλος» της σπείρας.


Σε έρευνες που είχαν γίνει τότε σε σπίτια και γραφεία των συλληφθέντων εντοπίστηκαν τα 200 κιλά χρυσού.


Εντωμεταξύ, αστυνομικές πηγές της Βουλγαρίας που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαιώνουν ότι διεξάγονται στην Ελλάδα έρευνες για τον εντοπισμό της υπόλοιπης ποσότητας χρυσού που εκλάπη.


Τις τελευταίες ημέρες, Έλληνες και Βούλγαροι αστυνομικοί ψάχνουν τα υπόλοιπα 800 κιλά σε χωριό της Χαλκιδικής.


Αρχικά οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε μια βίλα, η οποία ελέγχθηκε εξονυχιστικά χωρίς να βρεθεί τίποτα. Ωστόσο οι υποψίες παραμένουν και οι έρευνες συνεχίζονται στην Βόρεια Ελλάδα...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών